Putnici u šoku; Avion Ryanaira umjesto na banjalučki aerodrom sletio u Zadar

Putnici na letu FR7900 Memmingen – Banja Luka koju je nedavno uveo Ryanair bili su iznenađeni kada su u subotu umjesto u Banja Luku, bez ikakvog objašnjenja, sletjeli u Zadar, prenosi Istinito.

Ništa manje nisu bili iznenađeni ni članovi njihovih obitelji i prijatelji koji su ih čekali na banjalučkom aerodromu u 19.25 sati, kada je avion iz Memmingena trebao sletjeti.

Punih 15 minuta službenici banjalučkog aerodroma pojma nisu imali gdje je završio avion Ryanaira, piše Oslobođenje.

– Prvo su nam rekli da je avion sletio u Zadar kao najbližu opciju, jer je navodno u Laktašima gusta magla, rekao je za Istinito Banjalučanin koji je čekao svoje prijatelje.

Iako je bilo i bližih aerodroma od Zadra, kompanija se odlučila baš za taj aerodrom jer im je tamo, kako tvrde u Aerodromu Banja Luka – “baza”.

Prema našim saznanjima, nije isključeno da je u pitanju greška pilota, jer im je Zadar odavno stalna relacija.

– Kada sam pozvao aerodrom u Njemačkoj, rekli su da je avion sletio u Banja Luku, onda kad sam im objasnio da je avion već u Zadru “slučajno” je prekinut poziv. Nakon dvije minute su me zvali i rekli da je avion sletio u Zadar zbog kvara na mašini i da je to bila najbliža opcija, a znamo da je Zagreb bliži, kaže jedan od putnika Ryanaira.

Zabunu je unio i treći poziv iz Njemačke i to sat vremena nakon slijetanja, u kojem su ponovo tvrdili da je avion zbog guste magle u Laktašima sletio u Zadar.

Putnici su nakon slijetanja u Zadar obaviješteni da mogu koristiti usluge taksi prijevoza do Banja Luke uz naknadu od 100 eura, ili da čekaju da kompanija Ryanair organizira prijevoz autobusima do Banja Luke.

Ovo je već drugi put da se avion na liniji Memmingem – Banja Luka preusmjerava u Zadar, što se može vidjeti i u komentarima na stranici Aerodroma Banjaluka na Facebooku.

Inače, Aerodrom Banja Luka nema svoju stranicu na internetu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...