Ryanair podsjeća; Na današnji Black Friday iskoristite 25 posto popusta na preko milijun sjedala

Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, danas (23. studenoga) pokrenuo je „Black Friday” rasprodaju s do 25% popusta na preko 1 milijun sjedala, omogućujući korisnicima da rezerviraju novogodišnje ili proljetno putovanje po najnižim cijenama.

Ova nevjerojatna ponuda označava peti dio Ryanair-ova tjedan dana dugog „Cyber tjedna”, a dostupna je za putovanja od siječnja do travnja i mora se rezervirati do večeras u ponoć (24:00 petak).

Ryanair-ova najveća “Cyber tjedan” akcija nudi 8 dana izvanrednih ponuda te bi korisnici trebali pratiti Ryanair.com i Ryanair aplikaciju za najnovije „Cyber tjedan” ponude – gdje će najniže cijene u Europi pasti još niže.

Robin Kiely iz Ryanair-a kaže:

“Black Friday je I peti je dan naše tjedan dana duge “Cyber tjedan” promocije, s do 25% popusta  na milijun sjedala za putovanja od siječnja do travnja, a koja se moraju rezervirati do večeras u ponoć (24:00 petak).

Imamo 8 dana nevjerojatnih ponuda na Ryanair.com web stranici, nudeći korisnicima najniže cijene u Europi, s još većim uštedama.

Također smo pokrenuli 70% popusta na najam automobile ovaj tjedan, čime ćemo osigurati još veće uštede za naše korisnike”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...