Seks horoskop za prosinac; Koji znakovi će strastveno ispratiti godinu?

Venera se u Škorpionu ne osjeća dobro pa dolazi do iskrivljene slike o ljubavi u kojoj prevladavaju strast i požuda. Ovisno o tome u kojem si znaku ovo je vrijeme kada razrješavamo svoje emotivne odnose ili intimna pitanja sa samima sobom. Neki znakovi će sve doživljavati previše osobno, a odnosi će oscilirati od ljubavi do mržnje. Treba se paziti pretjeranih strasti i izražavanja ljubomore, a kada je seks u pitanju uzbuđenja neće nedostajati. Puni mjesec u Raku 22. ublažit će strasti i u odnose unijeti obiteljsku atmosferu. Donna Page, astrologinja za Women’s Health otkrila je što očekuje svaki pojedini znak do kraja 2018. godine, piše misszdrava.

Ovan (21. ožujka -19. travnja) Ako si u vezi ovo razdoblje će te potaknuti da puno razmišljaš o svojoj vezi i seksualnom životu. Povoljno je razdoblje i za zbližavanje s partnerom stoga iskoristi to na pravi način. Ako nisi u vezi moguće je da ćeš dosta razmišljati o svojoj bivšoj vezi i konačno je uspjeti ostaviti tamo gdje joj je i mjesto – u prošlosti. Moguće je i da će ti se u vrijeme mladog mjeseca otvoriti i neke nove ljubavne opcije, ali  pazi koga ćeš povesti kući.

Bik (20. travnja – 20. svibnja) Bikovi će žudjeti za dubokom intimom i strastvenim odnosima te će htjeti biti samo s osobom do koje im je jako stalo. Ako si sama, nećeš još dugo jer ti se otvaraju nove mogućnosti. Jedan prijatelj će možda poželjeti da vaš odnos preraste u nešto više, imaj otvoren um.

Blizanci (21. svibnja do 20. lipnja) Netko s posla bi te mogao zavoditi pogledom, ali budi oprezna i sjeti se da je posao izvor tvoje egzistencije. Prijatelji bi te mogli poticati da više izlaziš i zabavljaš se, prihvaćaj ponude. Oko 22. prosinca osjećat ćeš disbalans između svojih i tuđih želja i potreba.

Blizanci u vezama trebaju se iskreno zapitati jesu li sretni u svojim vezma, ako nisu neka se pripreme za razgovor.

Rak (21. lipanj – 22. srpanj) Osjećaš se strastveno i spremna si na duboko intiman odnos s partnerom. Iskoristi sve slobodno vrijeme za maženje i ugodne razgovore. Dodatnu dozu samopouzdanja osjetit ćeš oko 22. prosinca kada ćeš tražiti ono što želiš kada to želiš. Također ćeš osjetiti da si spremna otpustiti prošlost i prepustiti se zabavi.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza) Pitat ćeš se gdje su granice u tvom ljubavnom životu kao i kako bi trebao izgledati tvoj idealni partner i jesi li ga već pronašla. Ako nisi u ozbiljnoj vezi bilo bi dobro da porazgovarate kakve su vam namjere. Oko 22. prosinca pokušat ćeš naći balans oko vremena posvećenog zabavi i onog posvećenog partneru. Zapitat ćeš se se koliko si spremna za odmor i povezivanje s njim. U svakom slučaju pobrini se da mu posvetiš dovoljno vremena.

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan) Pitat ćeš se prešućuju li ti partner nešto samo zato da te ne bi povrijedio. Ako nisi u vezi uloži energiju u povezivanje s ljudima, osobito s osobama koji imaju puno suosjećanja. To ti može pružiti puno više nego što možeš zamisliti. Pobrini se da izlaziš oko 22. prosinca jer to je sjajno vrijeme da upoznaš nekog novoga u romantičnom smislu. Ako si u vezi provedi to vrijeme s partnerom jer će vam veza prijeći na višu razinu.

Vaga (23. rujan – 22. listopad) Lako bi mogla završiti u vezi, ali Mars će te gurati da se posvetiš duhovnosti zbog vlastite dobrobiti. Pokušaj meditirati svaki dan, iznenadit ćeš se s pozitivnim učincima na tvoj ljubavni život. Ako si sama nemoj se viđati s nekim samo zato da se ne osjećaš usamljeno. Vrijediš puno više, a osim toga oko 22. prosinca mogla bi završiti s nekim posebnim i doživjeti puno strasti.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog) Pitat ćeš se je li tvoj partner pomalo odsutan zbog posla ili je posrijedi nešto drugo. Nemoj se ustručavati pitati. Oko 22. prosinca imat ćeš dosta samopouzdanja i vjerovat ćeš sebi. Podijeli to sa svojim partnerom jer inače kako možeš dobiti nešto što želiš, ako to ne tražiš. Samci će se upuštati u razgovore s nepoznatim osobama. Mogla bi uspostaviti čvrste odnose s ljudima iz svoje okoline krajem mjeseca.

Strijelac (22. studeni – 21. prosinac) Ljubav kao da će se malo skrivati od tebe u ovom periodu, ali ne brini tu je, samo je moraš bolje potražiti. Možda netko žudi za tobom, a ti to ne znaš ili nisi svjesna koliko duboke osjećaje tvoj partner ima za tebe. Oko 22. prosinca iskoristi priliku i ostvari sve svoje seksualne želje.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja) Vrijeme je da uspostaviš nove odnose. Zvijezde su ti naklonjene za upoznavanje nekog novog. Ako si u vezi odlazi češće sa svojim partnerom u društvo. Osjećat ćeš se vrlo seksi oko 22. prosinca i nećeš oklijevati tražiti što želiš, ali nećeš niti ostati dužna. Kraj mjeseca dočekat ćeš pod plahtama s tebi vrlo posebnom osobom.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače) Ako si u vezi moglo bi se pojaviti malo iskušenje, ali ne daj se uvući. Samci će imati puno prilika za nova poznanstva. Oko 22. prosinca željet ćeš s partnerom ili simpatijom provesti kvalitetno vrijeme. Najviše će ti odgovarati druženje uz bocu vina u kućnoj atmosferi.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka) Pitat ćeš se koje su tvoje vrijednosti i što želiš od partnera. Provest ćeš puno vremena u dugim razgovorima s partnerom što bi vašu vezu moglo podići na novi nivo. Oko 22. prosinca za ribe je sjajno vrijeme da se otvore partneru ili nekome novom koga upoznaju.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...