Španjolski mediji pišu: “Modrić i Ramos ljubomorni na najplaćeniju zvijezdu!”

Nakon dvije uzastopne pobjede Reala (protiv trećeligaša Melile i Valladolida) i smjene trenera Julena Lopeteguija prividno se barem slegla prašina oko Santiago Bernabeua. Ali španjolski mediji navode da je prava istina drugačija.

Ukoliko je za vjerovati napisima El Munda i El Confidenciala na koje se poziva Sport Bild, Luka Modrić i Sergio Ramos ljubomorni su na svog kolegu Garetha Balea.

Razlog je navodno plaća koju Bale ima u Realu, piši španjolski mediji, prenose Sportske novosti.

Bale je nakon odlaska Ronalda u Juventus najbolje plaćeni igrač Reala s 15 milijuna eura godišnje, dok Ramos i Modrić zarađuju manje. Modriću novi ugovor donosi oko osam milijuna eura godišnje, dok je Ramos s 12 milijuna eura drugi najplaćeniji realovac.

Ramos je tako navodno tražio osjetno povećanje plaće od 6 milijuna eura, što bi kapetana učinilo najbolje plaćenim igračem kluba, ali je predsjednik Perez njegov zahtjev odbio. Ramosov ugovor s Realom inače istječe 2020. godine, isto kada i Modrićev. Za usporedbu, nakon Balea i Ramosa najplaćeniji igrači Reala su Toni Kroos sa primanjima u visini od 12 milijuna eura godišnje i Karim Benzema s primanjima od 10 milijuna eura.

U međuvremenu je španjolski tablid Don Balon lansirao vijest da je interes za dovođenjem Modrića pokazao talijanski prvak Juventus. Ovakvu vijest treba uzeti s velikom rezervom, a ranije se spominjalo da bi u Juventus mogao doći i Marcelo.

Godišnji ugovori najplaćenijih igrača Kraljevskog kluba

GARETH BALE 15 milijuna eura (do 2022.)

SERGIO RAMOS 12 milijuna eura (do 2020.)

TONI KROOS 12 milijuna eura (do 2022.)

KARIM BENZEMA 10 milijuna eura (do 2021.)

LUKA MODRIĆ 8 milijuna eura (do 2020.)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...