Svadbeni fotografi “snimili” znakove da brak neće potrajati

Može li se uspjeh braka predvidjeti već na vjenčanju? Svadbeni fotografi misle da može, a na Redditu su podijelili svoja iskustva.

Na Redditu su fotografi otkrili nekoliko znakova s vjenčanja prema kojima sa sigurnošću mogu predvidjeti da brak, čije su prve trenutke fotografirali, neće potrajati:

1. Jedan od bračnih partnera neizainteresiran je za fotografiranje

“Mladoženja me unajmio preko telefona. Kada sam stigao na svadbu, predstavio me mladenki. Ona je uprla prstom u moj aparat i zaurlala “Da se j*beno nisi usudio fotografirati me s tim danas!”. To je učinilo moj angažman kompliciranijim nego što sam mislio. Razveli su se tri mjeseca kasnije. Mislim da je spremnost ka zadovoljavanju partnerovih potreba ključ sretnog odnosa”, ispričao je Rob Greer, svadbeni fotograf iz Los Angelesa.

2. Friško oženjen par uopće se ne druži na piru 

“Nakon ceremonije, većina mladenaca se veseli druženju na piru. Ako na fotografijama pira nađem samo nekoliko na kojima su mladenci skupa, to nije dobar znak”, otkrila je Gretchen Wakeman, fotografkinja iz Phoenixa.

3. Fokusiranost na vjenčanje umjesto na brak

“Često sudjelujemo i u pripremama vjenčanja pa katkad provedemo osam do deset sati s mladencima. U tom periodu vrlo je lako primijetiti postoji li među njima emocionalna povezanost. Mnogi mladi parovi provedu puno više vremena razmišljajući o planiranju vjenčanja, a uopće ne razgovaraju o planiranju braka. Razlika između mlađih parova i starijih, osobito onih koji ulaze u drugi brak, je enormna”, ispričali su SuccessiveApprox.

4. Telefoniranje u ključnom trenutku

“Ne znam jesu li još uvijek skupa, no mladoženja je telefonirao hodajući prema oltaru. I bio je u trapericama. Mlada nije bila baš najsretnija zbog toga. Na žalost, nisam stigao snimiti njenu reakciju”, otkrio je na Redditu directinLA.

5. Među mladencima na vjenčanju nema kemije

“Prvo vjenčanje koje sam snimala bilo je u muzeju u Philadelphiji. Sa sobom sam povela prijatelja koji se bavi svadbenom fotografijom desetljećima. Pomogao mi je da ih namjestim za fotografiju poljupca rekavši mladoženji ‘sada možete poljubiti mladu’. On mu je na to odgovorio ‘ne, hvala’ nekim čudnim nazalno-mišjim glasom. Prijatelj mi je kasnije rekao da je snimio na stotine vjenčanja, no da nikada nije vidio par s manje kemije i strasti”, ispričala je COLmes.

6. Način na koji režu tortu

“Ovo možda zvuči malo ljigavo, ali čvrsto vjerujem da ono što se dogodi prilikom rezanja torte obilježava uspješnost braka. Razdragano hranjenje tortom, stavljanje šlaga na nos, zadrikivanje… To su dobri znakovi. No, ako toga nema, ako nisu veseli u tom trenutku nego rezanje ‘odrađuju’, to je jasan pokazatelj da nisu jedno za drugo”, piše 2DPrinter.

7. Imaju različit odnos prema novcu

“Kada su došli u moj studio na pitch, mladenka je otišla na toalet, a mladoženja mi se pojadao ‘stari, ovo vjenčanje će me otjerati na prosjački štap. Budžet nam je sada dvostruko veći nego na početku’. Šest mjeseci nakon spektakularnog vjenčanja uz 150 gostiju, rastali su se.”, kaže Carlos G. Osorio, vlasnik studija Miami photo, donosi N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...