Tony Cetinski u Arsenalu izvodi svoje najveće hitove

Uvijek rado viđen glazbeni gost, kojeg publika svih generacija dočekuje s posebnim emocijama i oduševljenjem, priprema posebna iznenađenja za svoje fanove u Splitu i Zadru.

Dva najposebnija grada na svijetu, kako ih mnogi od milja zovu, uživati će ovoga petka i subote u najvećim hitovima koncertnog velemajstora Tonyja Cetinskog.

Glazbenik koji nevjerovatnom lakoćom vlada pozornicom priprema poseban glazbeni show u petak 23.11. u splitskom Central the Club, a dan kasnije 24.11. u zadarskom Arsenalu.

Više od dvije godine nakon spektakularnog nastupa u Spaladium Areni, Tony ponovno stiže u Split. Nema sumnje kako će Central biti pretijesan za sve željne nastupa svog omiljenog pjevača, jer Tony nije samo vlasnik najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, pjesama ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’, koje tjednima ne silaze s vrhova regionalnih top lista, već i koncerata koji su rasprodani tjednima i mjesecima unaprijed. Svoje ulaznice nabavite na vrijeme, isključivo na blagajni Centrala.

Nakon Splita, nema odmora, jer Tony i njegov band, stižu u legendarni Arsenal i Zadar. Svi pamte prošlogodišnji koncert, kada je u uzavreloj atmosferi, jednostavno bilo nemoguće pronaći slobodno mjesto. Takvoj publici Tony se odužuje na svoj prepoznatljiv glazbeni način, svirkom i nastupom o kojem će se pričati. Sigurni smo kako će zadarsko vrijeme biti prekratko za presjek tridesetogodišnje karijere, te da će Tony kao i uvijek ostaviti dušu i srce na pozornici.

Ulaznice za koncert u Zadarskom Arsenalu potražite putem sustava ticketshop.hrhttps://www.ticketshop.hr/en/ e/toni-cetinski-arsenal-zadar/ 2114/

Jedno je sigurno, očekuje vas glazbeni vikend iz snova, a ostaje nam samo vidjeti čime će nas Tony Cetinski nadahnut kao i uvijek, iznenaditi ovoga puta.
23.11. Split, Central the Club
24.11. Zadar, Arsenal

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...