Uređenje neuglednog kampa na Boriku; Otvara se već iduće sezone i imat će 5 zvjezdica

Na samo tri kilometra od starog grada i tik uz more prostire se Kamp Borik koji istovremeno može primiti čak 1500 gostiju.

Iz godine u godinu, svjedoci smo, pada broj posjetitelja, jer sadržaj i njegova kvaliteta ne prate prohtjeve turista 21. stoljeća.

Idilična borrova šuma nedovoljno je urešena, naziru se ostatci infrastrukture još iz doba socijalizma, a i sanitarne jedinice upitne su kvalitete.

No, to je mijenja i to već do početka sljedeće sezone.

Kamp će dobiti kategoriju 5 zvjezdica, a ovih dana teška mehanizacija užurbano radi na njegovu urešenju.

Realizacija projekta uređenje i njegova stavljenja u turističku funkciju na značajno višoj kvalitativnoj razini od dosadašnje, vjerujemo, dovest će do osjetnog povećanja broja turističkih noćenja, a time i prihoda, čime će i sam Zadar kao turistička destinacija učvrstiti svoju poziciju na turističkoj karti Jadrana.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...