Vaughn: “Znam dosta o klubu, gradu i navijačima. Svjestan sam da se od mene dosta očekuje”

Košarkaši Zadra danas će u ogledu 9. kola ABA lige u Krešinom domu ugostiti aktualnog prvaka regionalne lige, podgoričku Budućnost Voli. U dresu Zadra debitirat će i novo pojačanje, Amerikanac Kwame Vaughn.

– Prvi dojmovi o Zadru su izuzetno pozitivni. Iako sam odradio tek nekoliko treninga, mogu reći da sam vrlo zadovoljan. Imam sjajne suigrače i vrhunske trenere koji su me odlično primili iako će mi, sasvim sigurno, trebati vremena da se uskladim s ostatkom ekipe. Vrlo sam uzbuđen što ću zaigrati protiv Budućnosti, iako će trebati malo vremena da se uskladim s ostatkom ekipe- rekao je novi zadarski organizator igre, koji već ima iskustvo igranja u ABA ligi jer je u drugom dijelu prošle sezone nastupao za momčad beogradskog Partizana s učinkom od 11,7 poena, 2,8 skokova i 4,3 asistencije, za 25 minuta koliko je igrao u prosjeku.

– Iako nisam u dresu Partizana igrao protiv Zadra, znam dosta o klubu, gradu i navijačima. Svjestan sam da se od mene dosta očekuje. Naravno i da sam čuo da su zadarski navijači strastveni. Ali na to sam već navikao, jer sam nastupao za Aris i Partizan koji također imaju ‘lude’ navijače. Vrlo sam uzbuđen što ću zaigrati protiv Budućnosti, koja je vrlo snažan protivnik. Morat ćemo odigrati maksimalno borbenu utakmicu, ‘potući’ se za svaku loptu kako bi došli u priliku ostvariti pobjedu – poručio je Vaughn.

Utakmica Zadra i Budućnosti igra se od 18 sati u Krešinom domu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...