Cestitka_Uskrs

Većina muškaraca će napraviti ovo jer to ne smatraju nevjerom

Prijevaru svatko doživljava na svoj način. Iako je za mnoge potpuno jasno što se smatra prijevarom, posljednje istraživanje pokazalo je porazne rezultate prema kojima 49 posto muškaraca smatra da poljubac s drugom osobom nije prijevara. I pri tome se misli na strastveni poljubac kakve obično izmjenjuju na početku veze.

Istraživači BBC-a, ispitali su dvije tisuće odraslih o njihovim odnosima i ponašanjima u vezi. Više od polovice ispitanika, njih 51 posto, cybersex s drugim osobama ne smatraju prijevarom.  Stručnjakinja za obitelj i veze, dr. Fran Walfish tvrdi kako su ti muškarci u krivu.

“Muškarci osjećaju veliku krivnju kada rade nešto za što znaju da su u krivu i ne mogu podnijeti tu krivnju pa sebi racionaliziraju stvari tako da se uvjere da ipak ne rade ništa krivo.”

Ipak, da pitaju žene, kao što su ih pitali i istraživači, uvjerili bi se kako žene na to ipak ne gledaju istim očima. Preko 70 posto njih smatra da je tu ipak riječ o prijevari.

“Prijevare su različitog tipa, emocionalne, fizičke, seksualne ako to radite s nekim s kim niste u vezi, a osjećate određenu doze kemije prema njoj. Čim trošite svoje vrijeme i energiju na nekog drugog, na bilo koji način, ne zavaravajte se, varate!”, prenosi večernji.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...