Zadarski bodybuilder Zoran Tokić (59) osvojio srebrnu medalju u kategoriji „master men“

Zadarski dugogodišnji bodybuilder Zoran Tokić (59) ovoga je vikenda u Mariboru u Sloveniji osvojio srebrnu medalju u kategoriji „master men“ na natjecanju Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship.

Tokić je dugogodišnji trener bodybuildinga, predsjednik body building kluba Hulk iz Zadra, i natjecatelj koji iza sebe ima niz uspješnih rezultata iako mu konkurencija obično ima barem upola manje godina. Na natjecanju u Sloveniji nastupio je za BB Klub Maksimir iz Zagreba.

Izuzetno uspješna bila je i njegova kći Vanja Tokić (39) koja se na Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship u Mariboru  plasirala na visoko 4. mjesto u kategoriji „Master women’s bikini“. Ovo je veliki rezultat za Vanju  budući da ni ovoga puta nije razdvojena visoka i niska kategorija.

Podsjetimo, Vanja se počela bikini fitnessom baviti u veljači ove godine pod mentorstvom svoj oca i trenera Zorana Tokića, a na sva četiri natjecanja (Državno natjecanje u Sisku, međunarodno u Bihaću Bihać open 2018, Grand Prix PEPA Opava i Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship) ostvarila je zapažene rezultate.

Tokići su ovime završili ovogodišnju sezonu natjecanja te uskoro počinju s pripremama za iduću godinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...