Zadnje pripreme za Advent; U subotu svira Magazin, nedjelju Jinxi, idućeg vikenda zapalit će nas Vatra

U tijeku su posljednje pripreme za četvrto izdanje Adventa u Zadru koji traje od 24. studenog 2018. do 2. siječnja 2019. godine, a nudi obilje dobre zabave, sjajne glazbe, koncerata i uživanja u blagdanskim delicijama!

Prvog dana ovogodišnjeg Adventa u Zadru,  koncert grupe Magazin  na Trgu Petra Zoranića, u subotu, 24. studenog 2018. godine, s početkom u 21 sat.

Svečano otvorenje programa Adventa uz uvodne i pozdravne govore održat će se neposredno prije koncerta.

Legendarna splitska grupa Magazin će svojim evergreen hitovima, kao i brojnim novim uspješnicama rasplesati i raspjevati okupljene Zadrane i naše goste.

Drugog dana ovogodišnjeg Adventa u Zadru, koncert grupe Jinx na Trgu Petra Zoranića, u nedjelju, 25. studenog 2018. godine, s početkom u 20 sati.

Jinxi će izvesti svoje nezaboravne hitove Bye, bye, bye baby bye, Ljeto i Tamo gdje je sve po mom, i brojne druge, kao i pjesme sa zadnjeg albuma Pogrebi i pomiriši.

Popularni band svojim funky-pop zvukovima obećava odličnu nedjeljnu zabavu.

Idući vikend, u subotu 1. prosinca od 20.30 sati Vatra će zasvirati na Trgu Petra Zoranića neke od svojih najvećih hitova.

Vatra ove godine slavi 20 godina rada. Uspon virovitičko – zagrebačkog banda Vatra jedna je od ljepših hrvatskih glazbenih priča. Bez skandala i s puno truda došli su na vrh glazbene scene, a sada je vrijeme za njihov možda i najveći nastup. Nakon što su svirali u gotovo svakom zagrebačkom klubu, ali i klubovima i trgovima uzduž i poprijeko Lijepe naše.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...