Cestitka_Uskrs

Zadranka Karla iz Gospodina Savršenog poručila Nandi: “A di si ti od tog papka”

Na RTL-u je sinoć počelo emitiranje emisije Gospodin Savršeni, hrvatske verzije svjetski popularnog showa The Bachelor.

Među kandidatkinjama koje su se prijavile kako bi se izborile za srce manekena i košarkaša Gorana Jureneca našle su se i dvije Dalmatinke – Splićanka Nandi Uzelac i Zadranka Karla Krneta. Nandi i Karla očito su se sprijateljile tijekom snimanja emisije pa si međusobno komentiraju objave na Facebooku.

Nandi se tako pohvalila jednom od fotografija sa snimanja Gospodina Savršenog, a Karla se javila u komentarima i napisala nešto što je odmah privuklo pozornost.

“A di si ti od tog papka, ajme ženo moja, ljubim te!”, napisala je Karla Nandi i tako dala naslutiti da nema baš najbolje mišljenje o Gospodinu Savršenom.

Temperamentna medicinska sestra Karla kći je glumice Tamare Šoletić, neizostavnog lica hrvatskih sapunica koju Hrvati najviše pamte po ulozi u seriji Zauvijek susjedi.

Osim što je napala Gospodina Savršenog putem Facebooka, Karla je izazvala veliku pozornost i na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Karla je hrvatskoj javnosti poznata od ranije, točnije od ljeta 2006. godine kad je s tadašnjim dečkom Stipom Ringwaldom sudjelovala u tučnjavi s dvojicom tamnoputih Britanaca koji su na kraju izvukli deblji kraj. Sve je navodno započelo tako što se Karla nabacivala jednom od Britanaca.

Inače, Gospodin Savršeni, Goran, je u prvoj emisiji upoznao 19 kandidatkinja, a najviše ga se dojmila mlada srpska manekenka Aleksandra Mitrović koju je odmah pozvao da nasamo porazgovaraju, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...