Cestitka_Uskrs

Zadranka koja traži “Gospodina Savršenog” ima pomalo mutnu prošlost

Ona je odrasla žena i sama odlučuje gdje će se prijaviti. Osobno nisam za sudjelovanje u realityjima, ali to je njezin izbor, rekla nam je glumica Tamara Šoletić (53), najpoznatija po ulozi Lili u seriji ‘Zauvijek susjedi’.

Umjesto filma i kazališta, njezina kći Karla Krneta (32) odlučila se za reality show ‘Gospodin savršeni’.

Priznaje da je tip djevojke koja se ne upoznaje svaki dan i nada se da će baš to privući Gospodina Savršenog.

Medicinska sestra iz Zadra za sebe kaže da je žena mekog srca, ali kako neslužbeno doznajemo, to baš i nije točno. Naime, Karla je poznata kao problematična i opasna djevojka.

– Ta cura je, jednostavno rečeno, zlo – kažu nam oni koji bolje poznaju ‘nestašnu’ 32-godišnju Karlu, pišu 24sata.

Neslužbeno doznajemo da su njezinu nesputanu ćud dobrano upoznali i zadarski policajci na koje se nije libila vikati, pljuvati, udarati, vrijeđati ih, pa čak i huškati svojega psa da ih napadne. Znala je Karla tući i majku Tamaru te mlađeg joj brata Felixa.

Bila je česta ‘gošća’ zadarskog Prekršajnog suda zbog remećenja javnog reda i mira te koječega, a nerijetko su nakon konfliktnih situacija s njom posla imali i liječnici zadarske Hitne. Ni problemi s drogom nisu joj strani. Još kao 15-godišnjakinju su je tijekom ljeta jedne večeri u Zadru uhitili s tabletama ecstasyja u svojoj torbici kad je ‘zaradila’ i kaznenu prijavu. S njom se bavio i zadarski Centar za socijalnu skrb.

Prije desetak godina Karla je u majčinu stanu u Zadru nešto iza pola noći doslovce podivljala. Bila je pijana. Nasrnula je na majku Tamaru i brata Felixa pa je zbog nasilja u obitelji ‘zaradila’ prekršajnu prijavu. Tukla ih je i razbijala sve po stanu pa majci nije preostalo ništa drugo nego u pomoć pozvati policiju. Ni pred policajcima Karla se nije umirila pa je nastavila još žešće udarati nogama i rukama po zidu i namještaju.

Umirile su je tek policijske lisičine na rukama. Zbog vidljivih ozljeda koje si je sama nanijela i liječnici su te noći s njom imali posla. U rano jutro krajem rujna 2011., neslužbeno doznajemo, Karla je opet uhićena. Ovaj put se potukla s nevjenčanim suprugom Zvonkom B. Tukli su se toliko jako da su oboje završili na kirurgiji zadarske bolnice. Ozljede im nisu bile teške. Nakon bolnice oboje su završili kod suca za prekršaje. Svoje umijeće borilačkih vještina iz kickboxinga Karla je pokazala krajem veljače prije dvije godine kad je u zadarskom stanu isprebijala Nijemca nešto starijeg od sebe. Udarcima glavom u glavu doslovce ga je bacila na pod. Nijemac je imao vidljive ozljede.

Kontaktirali smo Zadranku koja nam je, čim smo se predstavili kao novinari, naprasno poklopila slušalicu i potom isključila mobitel.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...