Zadranka Vanja Tokić osvojila 11. mjesto u kategoriji bikini fitnessa

Vanja Tokić (39) iz Zadra, koja je ovoga vikenda kao član reprezentacije Hrvatskog body building saveza nastupila na  40.-tom Grand Prix PEPA Opava u kategoriji bikini fitnesa plasirala se u polufinale natjecanja, no nije uspjela izboriti plasman u finale. U ukupnom poretku svoje kategorije osvojila je 11. mjesto. Ovo je izvrstan rezultat jer je na natjecanju bila jedina u kategoriji „masters“ te je izašla na europsku pozornicu s daleko mlađim natjecateljicama u kategoriji „junior“.

„Finale nisam uspjela izboriti, što je bilo i očekivano, jer nije bilo natjecateljica mojih godina pa tako ni kategorije „masters“. Mogla sam ili odustati ili nastupiti sa curama iz kategorije „junior“. Izašla sam sa natjecateljicama koje su u prosjeku imale 18 godina, a spojena je i visoka i niska kategorija. Tako da je ulazak u polufinale među 30 top „bikinica“ i osvojeno 11. mjesto za mene veliki uspjeh i potvrda mojih napornih treninga“, rekla je Vanja Tokić dodajući kako je ponosna, sretna i zadovoljna postignutim rezultatom i samom činjenicom da je ušla u hrvatsku reprezentaciju Body building saveza koji je član Olimpijskog odbora. „Posebno želim zahvaliti prof. Damiru Siseru, predsjedniku Hrvatskog body building saveza na svoj pomoći koju mi je pružio“, rekla je Vanja.

Njen trener i otac, dugogodišnji natjecatelj  na domaćim i međunarodnim natjecanjima u body buildingu Zoran Tokić (58) nije nastupio na natjecanju zbog zdravstvenih problema. Tokić je inače najstariji  natjecatelj iz Zadarske županije, ali i Hrvatske koji će vjerujemo nastupiti na natjecanju u Sloveniji, na Maxsimum Open International bikini, fitness i bodybuildnig championship  koje će se održati 25. studenog 2018. godine u Mariboru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...