Zadranku Sandru prati 300 tisuća ljudi; “Od Instagrama se u Hrvatskoj može ugodno živjeti”

306 tisuća pratitelja na Instagramu, 328 tisuća na Facebooku. Brojke su to koje bismo vezali za neku poznatu osobu iz Amerike, no ovaj članak nije o nekome od njih.

Ovaj članak je o Sandri Župan iz Zadra, koja je pod korisničkim imenom Sandra Miyagi privukla toliku sljedbu. Iako joj je svega 26 godina, zahvaljujući svom kovčežiću sa šminkom (ili nekoliko njih) pokorila je virtualni svijet. Na početku našeg razgovora zanima nas što najčešće objavljuje.

“Uglavnom su to make-up tutorijali, u zadnje vrijeme ima i ponešto fashion postova, a postovi koji izazivaju najviše interesa su videa koja uče publiku korak po korak, kao što je pravilno nanošenje umjetnih trepavica i tako dalje”, govori nam i otkriva da je najviše prate cure u dobi između 18 i 24 godine, piše Index.hr.

“88 posto cura, ostalih 12 posto dečki. Velik broj pratitelja je iz Amerike, no ima ih iz cijeloga svijeta što mi je izuzetno drago”, dodaje.

Priznaje da kad je tek otvorila profil na Instagramu nije ni zamišljala da će ikada dogurati do takvih brojki.

“Radila sam ono što sam obožavala i što naravno još uvijek obožavam, ljudi su to prepoznali, svidjelo im se i eto nas sad tu”, govori kao da je takav uspjeh u online zajednici svakodnevna pojava.

A sve je krenulo od njene najveće ljubavi.

“Šminku od malih nogu volim, u privatnom životu volim dosta laganiji make-up, no bez ruža nikamo, dok za Instagram volim prepustiti mašti na volju”, kaže nam uz smijeh.

Svaki početak je, kako se prečesto govori, težak, a kako je izgledao njen?

“Imala sam sve što mi je bilo potrebno za početak, kameru, rasvjetu i znanje te sam odlučila probati, pa što bude bude. Sjećam se da sam imala tremu dok se nisam potpuno opustila ispred kamere. Negativnih komentara uvijek ima, ali me ne zanimaju negativni ljudi. Samo ignoriram, ne trošim vrijeme na njih”, kaže nam, dodajući da u “stvarnom” životu nije imala nikakvih neugodnosti.

Na naše pitanje koliko privatnosti uspije zadržati za sebe, našalila se: “Da sam Tom Hardy dalo bi se popričati o tome.”

Njenim bližnjima zanimljivo je i neobično to što radi pa uvijek imaju poneko pitanje o tome, no drago im je zbog njenog uspjeha. Sandra priznaje da je puno teže uspjeti ako si iz malog grada u maloj Hrvatskoj.

“Svakako je teže, jer cure van Hrvatske imaju i više mogućnosti za suradnje, idu na više eventa. Brže ih se prepozna i nađe”, kaže i dodaje:

“Pošto već imam stalan posao, nastojim ga kombinirati sa snimanjima za Instagram koja mi nekad oduzmu dva do četiri sata posla, jer sve sama pripremam i odrađujem. Vjerujem da se vani mnogo više zaradi, ali za naše standarde tu u Hrvatskoj od Instagrama se može ugodno živjeti, naravno ako se trudiš i budeš aktivan.”

Sponzori joj se uglavnom javljaju prvi, a to su uglavnom modne, make-up i travel suradnje. Kad je riječ o sređivanju fotki, priznaje da voli popraviti svjetlost i kontrast, ali ne pretjeruje u tome.

“Što jednostavnije, to bolje”, domeće.

Za kraj smo ostavili pitanja o budućnosti.

“U Hrvatskoj se vidim i dalje, no pošto sam ja dosta znatiželjna cura, nikad ne znaš… Imala sam jednu suradnju s brendom iz Singapura (izbacili smo make-up liniju pod mojim imenom) te bih se voljela još koji put okušati u tome”, otkriva.

Za kraj je ostavila kratku i jasnu poruku svim čitateljicama Indexa vezanu za šminku: “Manje je više.”

 

View this post on Instagram

Leave any comment you want 💜 @hudabeauty #hudabeautyliquidmatte in Bombshell and Farah lashes @morphebrushes 35U palette @thebalmeu HIGHLITE 'N CON TOUR palette , Schwing eyeliner and Meet Matt(e) trimony eyeshadow palette @sigmabeauty Wicked eyeliner @revlon colorstay foundation . . #sigmabeauty #hudabeauty #thebalmeu #morphebrushes #hudabeautyliquidmatte #hudabeautyrosegoldpalette #anastasiabeverlyhills #slave2beauty #makeupslaves #wakeupandmakeup #divavidz #makegirlz #styleartists #makeupcoach #make4glam #allmodernmakeup #inssta_makeup #laurag_143 #melformakeup #liveglam #1minutemakeup #makeupcoach #modaecustomizacao #tutoriaisinspirations #brian_champagne #lovetutorialsx #hairmakeupdiary #donalovehair

A post shared by Sandra Zupan (@sandramiyagi) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...