Ženski indie punk trio Punčke sutra nastupaju u Zadru!

Čeka nas još jedan u nizu magičnih koncerata u Nigdjezemskoj. Nakon svoje azijske turneje u kojoj su briljirale Punčke nam dolaze direktno iz Tokia. Poklonit ćemo im se i uživati u još jednom super koncertu.

Punčke su Lucija (gitara i vokal), Anja (bass gitara) i Goran (bubnjevi). Bend nastaje 2007. godine u Vinkovcima i od tada je prošao kroz brojne faze. Izlaskom prvog albuma “Sunčano s povremenom naoblakom” 2013. godine, Punčke dolaze u središte pozornosti publike, medija i glazbenih kritičara.

Usvojim pjesmama kombiniraju različite žanrove i utjecaje te se ne žele ograničavati na samo jedan glazbeni pravac. Bend je poznat po svojim izrazito snažnim i moćnim live nastupima pa tako iza sebe broji preko 300 koncerata diljem Europe (Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Mađarska…) među kojima se mogu izdvojiti nastupi na Szigetu, EXIT festivalu, SuperUhu, Eurosonicu, MENT-u, Terraneu i otvaranje za Queens of the Stone Age u Ljubljani i Zagrebu. Drugi album „Ništa nije kako se čini“ izlazi 2016. godine i opet zauzima visoka mjesta na top ljestvicama. Punčke i danas nastavljaju s radom te najavljuju nove turneje u 2018. godini kao i objavu novog EP-a “Valovi” koji izlazi na proljeće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...