Duljina određenog prsta, navodno, može pokazati rizik od karcinoma

Znate one blesave viceve o veličini ruku kod muškarca? Donosimo nekoliko studija na tu temu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Prsti mogu otkriti puno toga o muškarčevoj spolnoj zrelosti, riziku obolijevanja od karcinoma, sportskim sposobnostima, odnosu sa ženama i, naravno, o veličini penisa. Ne radi se samo o tome koju veličinu rukavica muškarac nosi, nego i o duljini kažiprsta i prstenjaka, a znanstvenici sumnjaju da bi ova duljina mogla biti biomarker kojoj količini testosterona su fetusi bili izloženi dok rastu u maternici. Evo što sve prsti mogu otkriti, kažu znanstevnici.

1. ODNOS PREMA ŽENAMA
Muškarci s duljim prstenjakom češće se smiju, skloni su kompromisima, komplimentima i slušaju žene, kaže studija. Što im je taj prst dulji, to su ljubazniji i pozornije slušaju žene. Muškarci s duljim kažiprstom stalno su svadljivi prema ženi u svom životu. Možda zato ni ne stavljamo vjenčani prsten na taj prst.

2. VEĆA PLODNOST
Ista studija sugerira da dulji prstenjak može biti povezan s većom plodnošću. Neke studije pokazuju da muškarci s duljim prstenjakom četiri puta češće imaju partnerice koje pokazuju vanjske znakove izrazite plodnosti, kao velike grudi i širi bokovi, uži struk. Muškarci (i žene) koji imaju dulji prstenjak imaju predispoziciju prema više seksualnih partnera, sugerira studija sa Oxforda.

3. PRIVLAČNOST?
Muškarci s dugim prstenjakom mogu biti skloni promiskuitetu jer su izrazito privlačni, pokazuju neke studije. To naravno, nije isprika, ali kada je 49 žena ocjenjivalo privlačnost 49 muškaraca, pokazalo se da su im atraktivniji bili oni s duljim prstenjakom.

4. SNAGA
Muškarci s duljim prstenjakom snažniji su, bez obzira na dob i veličinu tijela. Nekoliko je studija pokazalo da su oni duljeg prstenjaka bolji sportaši i općenito snažniji.

5. RIZIK OD KARCINOMA
Izgleda da se muškarci duljih prstiju bolje zabavljaju ali postoje dokazi da imaju veću predispoziciju za karcinom prostate. Muškarci dugog kažiprsta imaju manji rizik karcinoma.

6. OKEJ, I DULJINA PENISA
Duljina muškarčevih prstiju može predvidjeti kako se odnosi prema ženama, kako pristupa seksu, kakav je u sportu. Studija objavljena u Asian Journal of Andrology, otkriva da muškarci duljeg prstenjaka imaju dulji penis. Visina muškarca i omjer duljine kažiprsta i prstenjaka su čimbenici koji čine razliku. Zasnovano na tim dokazima, sugerira se da taj omjer može predvidjeti duljinu penisa odraslog muškarca, piše Telegram.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: