Članovi Tornada darivaju zadarsku pedijatriju i druže se s mališanima

Tornado, poznat po humanitarnom djelovanju, i danas će pokazati svoje veliko srce.

Vrijeme je darivanja i ove godine odlučili su darivati Odjel za pedijatriju Opće bolnice u Zadru i djecu koja se ovdje nalaze.

U pozivu stoji:

Ovim putem pozivamo sve članove i Vas dragi Zadrani da nam se pridružite sutra u 18 sati na parkingu kod bolnice kako bi osim poklonima, naše male sugrađane razveselili i svojim dolaskom i kako bi im i na taj način pokazali da nisu zaboravljeni i da nikad neće biti sami.

Pružimo podršku svim onima koji za ovaj Božić neće biti u svojim domovima.

Udruga je osigurala poklone za svu djecu na odjelu, te je Vaše samo da se pojavite i pozdravite našu djecu, naš budući Tornado. Nakon što se podjele pokloni, na parkingu kod bolnice će se formirati kolona auta i krenut će KARUSEL Zadarskim ulicama sve do dvorane na Višnjiku gdje naš klub igra protiv Fmp-a od 20 sati.

Dođite u 18 sati kod bolnice i učinimo nezaboravnim ove blagdane za naše mališane u bolnici – stoji u pozivu Udruge navijača Tornado Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...