Daruvaracu presuda ovoga petka; Hoće li dobiti 5 i pol godina zatvora?

Suđenje Darku Kovačeviću Daruvarcu koje se trebalo održati u ponedjeljak 10. prosinca odgođeno je 13. i 14. ovoga mjeseca.

Dobra je to vijest, jer upravo u petak, 14. prosinca izriće se presuda Kovačeviću za brutalno premlaćivanje 18-godišnje Lorene.

Sjetimo, baš na taj dan istječe maksimalan rok za zadržavanje u istražnom zatvoru te da se sudski postupak produljio, Daruvarac bi se branio sa slobode.
Što i nije najsretnija solucija budući da je sam sudski vještak Denis Sabljar kazao je Darko Kovačević nezrela osoba niske tolerancije na frustracije, razdražljiv, buntovan, gnjevan prema okolini, neposlušan, tvrdoglav, sklon impulzivnim postupcima i nepredvidljiv.

Kako smo već pisali, sudski postupak protiv Darka Kovačevića Daruvarca radi premlaćivanja 18-godišnje Zadranke preuzela je sutkinja Mitra Meštrović.

Sudac Tomislav Šimić koji je prvotno dobio spomenuti slučaj morao je odstupiti radi zdravstvenih tegoba. U ruke sutkinje Meštrović slučaj je došao automatizmom, putem sustava e-spis.
Tužiteljstvo za Daruvarca koji je u kafiću “Chill out” mladu djevojku izudarao šakama i nogama te joj tukao glavom o umivaonik traži zatvorsku kaznu u trajanju od pet i pol godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...