Donosimo popis najgorih mogućih novogodišnjih odluka – nemojte si stvarati pritisak u siječnju

Nova godina za mnoge označava novi početak, ali i mnoge nove odluke koje jedva čekaju ostvariti u siječnju.

Novogodišnje odluke su ravne onome da krećete na dijetu baš u ponedjeljak. Nije bitan dan niti trenutak za odluku, već je bitno da se iste pridržavate.

Svake godine velik broj ljudi stavlja na papir svoje odluke jer imaju osjećaj da će u siječnju, nekim čudom sve to početi ostvariti. Donosimo listu najgorih novogodišnjih odluka, prenosi Novi list.

Dat ću otkaz
Naravno da čovjek uvijek treba stremiti boljem radnom mjestu, plaći i napredovanju. Ali, u žaru novogodišnjih odluka ne treba biti prioritet odmah dati otkaz. Kako kažu na realbuzzu, nikako nije dobra ideja pijan nazvati šefa i dati otkaz jer, „nova je godina“. Koncentirajte se na to da posao koji imate, obavljate najbolje što možete. Pronađite u njemu neku pozitivnu stvar zbog koje ste u startu pristali na obavljanje istog. Raširite vidike upisom na nove tečajeve, učeći nove stvari i stvarajući nova iskustva. Prijavite se na natječaje koji vas zanimaju i nemojte biti očajni ako do prvog veljače ne nađete posao iz snova. Ljudima su potrebne godine da nađu posao koji vole i obavljaju ga sa smiješkom.

Naći ću ljubav svog života i udati se
Lijepo je naći ljubav svog života i jednog dana imati vlastitu obitelj. Ali, to ne smije biti prioritet u smislu da nađete prvu osobu koja vam udijeli kompliment i zadovoljite se nečim prosječnim. Vjerujemo da vam je dosta pitanja o tome kada ćete se oženiti, imati djecu ili slično, ali nemojte se time opterećivati. Možda nekoga upoznate baš za doček, ali nemojte na silu tražiti ljubav. Ona vas ionako nađe kad se najmanje nadate.

Izgubit ću 15 kilograma i postati fit
Nećete preko noći izgubiti niti jedan kilogram dok se zaista ne odlučite na taj korak. Ne preporučujemo stavljati na papir nemoguće odluke zbog kojih ćete se poslije osjećati grozno jer ih možda nećete ostvariti. Ako vam je cilj izgubiti koji kilogram nakon blagdana, uzmite si vremena. Pronađite odgovarajući dijetu, uvrstite u program tjelovježbu i pomalo. Nije poanta dijete da smršavite nevjerojatne kilograme preko noći, već da promijenite životni stil na bolje. Pravilnom prehranom i tjelovježbom, izgubiti ćete višak kila, ali i početi živjeti zdravo. Neka vam to bude cilj u novoj godini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...