Donosimo raspored misa za nadolazeće blagdane

Donosimo raspored misa za nadolazeće blagdane.

1. Misu polnoćku na Badnjak, u ponedjeljak, 24. prosinca u 24,00 sata, u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

2. Božićno misno slavlje u utorak, 25. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

3. Na blagdan Sv. Stjepana Prvomučenika u srijedu, 26. prosinca, misna slavlja u crkvi sv. Šime u Zadru koja je nekad bila posvećena Stjepanu prvomučeniku slave se u 8,30 i u 18,00 sati.

4. Tradicionalni gradski Božićni koncert održava se u četvrtak, 27. prosinca s početkom u 19,00 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru. Nastupaju: MPZ Condura croatica s dirigentom mo. Ivom Nižićem, HGPD Zoranić, (dirigent Tomislav Košta), Katedralni zbor Sv. Stošije (mo. Žan Morović), Nela Šarić, sopran te za orguljama Tea Kulaš i Mihovil Buturić.

5. Na Staru godinu, u ponedjeljak, 31. prosinca, misu zahvalnicu sa svečanim Tebe Boga hvalimo za proteklu građansku godinu, u katedrali Sv. Stošije u Zadru u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

6. Svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu Svete Bogorodice Marije u utorak, 1. siječnja u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...