Doživite čarobnu zimu i skijaške avanture u Falkensteiner hotelima na skijalištima u Nassfeldu

Alpski šarm, snježna idila, prekrasna priroda, kilometri skijaških staza tik uz hotele, obiteljska ponuda sa savršenom animacijom i zabavom, sjajan wellness, grijani bazeni s pogledom na snježne vrhunce, kulinarski užitci – zimski praznici u Falkensteiner hotelima Clubu Funimation Katschberg, Cristallo, Hotelu & Spa Carinzia, Hotelu Sonnenalpe i Hotelu Schladming na skijalištima u Nassfeldu i Katschbergu odličan su plan za zimske praznike.

Dječji svijet skijanja, 110 kilometara najbolje pripremljenih skijaških staza svih razina, zone za freeride, snježni park i zabavni sportovi, kao što su snowfox i tubing, noćno skijanje, teren za curling, skijaške utrke namijenjene gostima, sanjkanje, hodanje po snijegu na krpljama ili šetnja s bakljama, vožnja u kočiji koju vuku konji za romantične istraživačke rute, rustikalne kolibe za opuštanje… ovakav odmor postaje prava avantura za pamćenje.

Skijanje na južnoj strani Alpa

Jedinstveno odmaralište u Koruškoj, direktno u Nassfeldu, Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia mnogo je više od vrhunskog wellness hotela. Svijet za sebe, mjesto za odmor s gotovo neograničenim mogućnostima uz odličnu uslugu i prirodu koja stvara posebnu kulisu za zimske radosti.

Spakiraj pancerice i povedi cijelu obitelj

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe stilski je uređen i udoban obiteljski hotel specifičnog alpskog dizajna, smješten na 1.500 metara visine u skijaškom i planinarskom raju u Nassfeldu. Za male će rekreativce skijaška uspinjača i škola skijanja za djecu, koje se nalaze direktno kod hotela, biti pravo otkriće. Djeca svih starosnih dobi ovdje mogu vježbati svoje prve zamahe, odnosno usavršavati svoje zaokrete.

Aktivan odmor sa stilom

Falkensteiner Hotel Schladming nalazi se u mjestu održavanja svjetskog prvenstva, a predstavlja zanimljiv spoj urbanog načina života i rustikalnih planinskih koliba. Ovaj hotel nudi sve za vrhunske skijaše i ljubitelje skijanja, a osim bogatog izbora aktivnosti i sportskih programa, oduševljava i kuhinjom.

Zabava i animacija na obiteljskoj planini

U Clubu Funimation Katschberg dosada je strani pojam. Namijenjen prvenstveno obiteljima, ovaj hotel nudi brojne posebnosti kao što su škola skijanja s iznajmljivanjem skijaške opreme, odličan animacijski program, zid za penjanje za djecu te golemi vodeni tobogan u zatvorenom. Položaj ovog obiteljskog raja na visini od 1.600 metara pruža savršeno čist zrak bez alergena.

Skijaški dragulj

Na sunčanih 1.600 metara visine, usred skijaškog i planinarskog područja Katschberg, smješten je ugodan obiteljski hotel Falkensteiner Hotel Cristallo s uzbudljivim svijetom doživljaja. Pored škole skijanja koja iznajmljuje skijašku opremu, posebnost je i Falky spa centar za djecu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...