Futsal Super Chicks iz Sesveta se vratio sa šest bodova

Malonogonetašice poličničkog Super Chicksa proteklog vikenda odigrale su svoj prvi od četiri turnira 1. HMNL za žene. Izabranice Luke Marinovića su za protivnike imali cure iz sisačke Siscie, bivše prvakinje MC Plus iz Sv. Nedjelje i dubrovačku Omblu. Čiksice su na otvaranju porazile Sisciu 5:0 uz pet različitih strijelaca. Zabijale su Karla Kurkutović, Ena Pernar, Ana Petrović, Mateja Žilić i Elizabeta Balić. Nakon toga djevojke iz Poličnika odmjerili su snage protiv bivših prvakinja MC Plusa te su u odličnoj utakmici poraženi 5:2. Kapetanica Ana Petrović dovela je Duper Chicks u vodstvo nakon sjajnog izvedenog slobodnog udarca. MC Plus nakon toga preuzima inicijativu te su do poluvremena postigle tri pogotka. Tračak nade vraća Ena Pernar minutu prije kraja, ali iskusnije i kvalitetnije igračice MC Plusa rutinski privode kraju utakmicu za konačnih 5:2. Super Chicks je turnir zatvorio pobjedom protiv debitanata u ligi Omble pobjedom od 5:1. Istakla se Petra Rudić s dva pogotka a po jedan su dodale Mateja Žilić, Karla Kurkutović i Elizabeta Balić.

“Zadovoljni smo odrađenim. Prije prvenstva nam je bio cilj final four, a sa šest bodova s prvog turnira korak smo bliže ostvarenju. Veseli nas činjenica da su debi upisale i dvije nove mlade igračice na koje ozbiljno računamo u budućnosti. Već za vikend očekuju nas tri nova teška ispita. Protivnici su nam Mirlović Zagora, Alumnus i Meteora Futsal. Idemo korak po korak, turnir po turnir te ako mi budemo pravi u skladu sa svojim mogućnostima final four nebi trebao isklisti iz ruke kao prošli put”. Izjavio je strateg Luka Marinović.

Super Chicks u Novom Jelkovcu: Nensi Adamović, Petra Rudić, Mia Birčić, Antonija Goja, Viktorija Kovač, Stela Klešnik, Ena Pernar, Ana Petrović, Elizabeta Balić, Mateja Žilić, Karla Kurkutović, Matea Klešnik i Marinela Protrka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...