Grdović o duetu s Mišom: “Pjesma je već napisana, bit će fantastično”

Mišo se uopće nije dvoumio, nego je odmah rekao da može duet. I još je istaknuo da kako i ne bi zapjevao sa mnom kad sam po listi pjevača odmah nakon njega, prepričao nam je Mladen Grdović (60) slučajni susret između njega i Miše Kovača (77) koji će, obećava nam Grdi, rezultirati pravim hitom.

Mišo Kovač je išao na svoj koncert, Grdović je išao na svoj koncert. I kao da je sudbina htjela, zaustavili su se na istoj benzinskoj stanici. Prvo su pale čestitke za blagdane, onda je pala i fotka, da bi na kraju pao i veliki plan – snimamo duet, pišu 24sata.

– Ne znamo još kad ćemo snimiti pjesmu, ali imam je već napisanu. Bit će fantastično. Nećemo ništa požurivati, pustit ćemo da prođe nekoliko mjeseci pa ćemo se naći u studiju – rekao nam je dobro raspoloženi Grdi.

Vijest o budućoj suradnji dvije najveće živuće legende dalmatinske pisme oduševila je brojne obožavatelje ovog dvojca.

– Što god njih dvoje naprave, ne može ispasti loše – pisali su pod komentarima i zazivali što više suradnje između Zadranina i Šibenčanina. Velik dio publike nada se kako su ova dva velika hajdukovca dogovorila suradnju oko buduće himne “bilih”. Na svojem koncertu Mišo je od okupljenih tražio da oproste Hajduku, dok je Grdi nedavno “zakopao ratnu sjekiru” s vodstvom Torcide i Hajduka nakon što su mu otkazali koncert na “biloj noći” u Kolnu. A nakon što je dogovorio duet s Mišom, Grdi je morao požuriti na iduću gažu.

Unatoč brojnim poslovnim obavezama, slaže i velike planove za 2019. godinu, koja će za njega biti posebna.

– Za Valentinovo ću u Zadru na Višnjiku imati koncert u sklopu 40 godina svoje karijere. Taj projekt smo cijelo vrijeme imali u planu, ali nikako ga nismo uspjeli realizirati i evo sad smo uspjeli sve detalje dogovoriti, i to u mojem rodnom gradu – pohvalio nam se Grdović, kojemu je izrazito stalo do budućnosti hrvatske glazbene scene, pa je za koncert, osim kolega s estrade koje poznaje godinama, odlučio angažirati i jake mlade snage.

– Imat ću i goste koji će nastupati, i to mlađe ljude jer na njima svit ostaje, treba im dati priliku – kaže nam Grdović,

A osim na mlade snage hrvatske estrade, Grdi pazi i na naše nogometne reprezentativce. Ovoga ljeta postao je, možemo slobodno reći, i službeni pjevač “vatrenih”. Zbog njih je potegnuo u Rusiju, zbog njih je nakon koncerta na hrvatskoj noćii u Frankfurtu pohitao u London na utakmicu, ali njemu ništa od toga nije problem.

– To su sve moji divni dečki. Znaju moje pjesme i vole ih slušati – rekao nam je nedavno Grdović.

Za njega je 2018. godina dakle bila izrazito uspješna, a prema prvim najavama, i nova 2019. proteći će u sličnom veselom tonu uz puno pjesme i dobre zabave…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...