Izračunajte svoj godišnji broj i doznajte što vam donosi 2019. godina

Nova godina nam je pred vratima, a mnogi će ovaj, još jedan, početak iskoristiti za donošenje novogodišnjih odluka. Želite li maksimalno iskoristiti svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Poigrajte se, izračunajte koji je vaš godišnji broj i što trebate učiniti u 2019. godini

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svatko od nas susresti u nekom djelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. Korak
Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini na dolasku (2018.)

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće: 1+2+0+6+2+0+1+7=19

2. Korak
Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš osobni broj godine. No, ako ste pak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste dobili broj 18, napravite sljedeće: 1+8=9, što znači da je vaš osobni godišnji broj 9.

3. Korak
Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, doznajte što se skriva iza ove znamenke. Ovaj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako bi poboljšali svoj život.

Isto tako, korisno bi bilo da izračunate osobni broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život, jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava isto kada i naš život. Svaka godina unutar ciklusa ima svoju jedinstvenu temu, odnosno značenje s kojom će se svatko od nas susresti u nekom djelu svog života. Doznajte što vam govori vaš osobni godišnji broj

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 1
(Novi početak, akcija, životne prilike)

Ove godine očekuju vas velike promjene i nove životne prilike i zato ne smijete odugovlačiti s odlukama. Doživjet ćete priljev nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate rasporediti kroz čitavih 12 mjeseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe trebate staviti na prvo mjesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promjenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom tijelu, školovanju ili promjeni radnog mjesta, ovo razdoblje isključivo je posvećena vama.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 2
(strpljenje, odnosi, balans, emocije)

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreče se sporo te vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. No neka vas pomanjkanje akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali velike promjene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate izgraditi u ovoj godini.

U ovom razdoblju na prvom su mjestu ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaši iskreni osjećaji. Osobe koje su u vezi u ovoj će godini saznati je li to doista ono pravo, a slobodni bi mogli upoznati nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 3
(socijalizacija, komunikacija, kreativnost)

Za razliku od druge koja može biti frustrirajuće spora, treća godina puno je energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na vidjelo dolaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promjene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

U ovoj godini trebali bi čim više vremena provoditi u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a za uzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuhanju, šivanju, slušanju glazbe ili gledanju filmova, sve to dobro ‘podebljajte’!

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 4
(red, trud, planiranje, ulaganje)

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao čim bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje.

To može uključivati brigu o vašem zdravlju i tijelu, neki oblik štednje, promjene u vašem domu, rješavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 mjeseci rezervirajte i za planiranje budućnosti. Postavite si jasne ciljeve, razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 5
(avantura, napredak, promjene)

Nakon što su četvrtu godinu obilježile velike promjene, planovi i težak posao, peta godina donosi očekivane i neočekivane promjene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživjeti kroz promjenu razmišljanja i stavova ili životnog stila.

Bilo kako bilo, otvoriti će vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput pretjerivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca i zato je važno da budete umjereni.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 6
(Ljubav, obitelj, odgovornost)

Ovu godinu obilježit će nesebičnost te je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti čim pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, sjetite se kako ovo razdoblje neće trajati vječno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispuniti će vas više nego što mislite.

Šesta godina je u znaku ljubavi te i de u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u njoj mogu očekivati veliki korak prema naprijed. S druge strane, loše i ‘klimave’ veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju neriješene probleme konačno razriješiti nesuglasice.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 7
(preispitivanje, osobni i duhovni rast)

Godina broj 7 posvećena je isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako bi shvatili tko ste, što doista želite, što vam smeta i za čime žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspjesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada napravili i što želite napraviti.

U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate raditi na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vrijeme ili pak krenite na neki tečaj ili usavršavanje. Što god to bilo, važno je da vas ispunjava i veseli.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 8
(osobna moć, financije, karijera)

Ova godina u znaku je posla, karijere, financija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mjestu, dok će je drugi osjetiti u obliku porasta troškova i smanjenog financijskog priljeva.

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini pokazati i isplatiti. No isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih financijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu ‘obiti o glavu’. Dobro razmislite što želite od života te tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

OSOBNI GODIŠNJI BROJ 9
(Transformacije, završetak)

Ovo je posljednja godina životnog ciklusa te je fokusirana na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli te pripremu za novi početak. Najvažniji dio ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi mjestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za ‘čišćenje’ života, a sve kako bi mogli krenuti naprijed i okrenuti se prema boljim stvarima u životu. Iako 9. godina predstavlja završetak, ona je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tijekom sljedećih 12 mjeseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...