Ljubavni horoskop za prosinac; Što te čeka na samom kraju 2018?

Venera, planet ljubavi i novca, početkom prosinca donosi senzualnu vibru za sve znakove – i nećeš je moći izbjeći! Razmišljat ćeš o ljubavi i seksu. I to puno. Kako zvijezde često znaju bolje od nas što nam se skriva “u kartama” za taj mjesec, odlučili smo provjeriti i koliko će prosinac doista biti veseo i sretan za koji znak.

OVAN (21.3. – 19.4.) Svom ćeš partneru u prosincu dati samo najbolje od sebe zbog čega će vaša veza, seks i bliskost biti na vrhuncu. Ako si single, mogla bi odjednom jako početi razmišljati o svojem bivšem i svemu što je pošlo po krivu – i napokon završiti s cijelom pričom.

BIK (20.4. – 20.5.) Za tebe će na ljubavnom planu sve ići kao po špagi ovog prosinca. Popraviti će se komunikacija među partnerima, a intimnost i strast doseći će jedan novi level. Single cure neće još zadugo uživati ovaj status. Mars, planet akcije, pobrinuti će se da na tvoju putanju stigne i jedna nova osoba. Štoviše, možda će i jedan prijatelj poželjeti nešto više… Nikako mu nemoj odmah reći ne.

BLIZANCI (21.5. – 20.6.) Netko nov i zanimljiv s posla mogao bi ti zapeti za oko. Svakako budi oprezna, s obzirom na to da se prije svega radi o osobi s posla. Krajem mjeseca moglo bi ti postati nešto teže balansirati između tvojih i njegovih želja i potreba. Slažeš li se s njime samo zato da on bude sretan ili si zaista i to sretna i zadovolj(e)na? Ako nisi, sada je vrijeme za ozbiljne razgovore.

RAK (21.6. – 22.7.) Osjećaš se punom strasti i nikako ih ne želiš uzalud potrošiti. Venera, planet ljubavi i novca, radi u tvoju korist – zbog čega si odjednom jako spremna za duboke, intimne trenutke sa svojom boljom polovicom. Svakako iskoristi vrijeme za nježnosti i povezivanje s partnerom. Osjetiti ćeš novi nalet samopouzdanja krajem prosinca i hrabro ćeš tražiti što želiš, trebaš i hoćeš.

LAV (23.7. – 22.8.) Mars, planet akcije, razlog je zašto ćeš se u prosincu osjećati senzualno i seksi te neprestano ispitivati granice svog ljubavnog života. A kako izgleda tvoj savršeni seksualni partner i jesi li ga pronašla – pitanje je koje bi te moglo povremeno mučiti. Krajem mjeseca svakako bi trebala izvagati koliko se zapravo zabavljate zajedno, a koliko možete intimno razgovarati i povezati se. Svakako obrati pozornost na nježnosti koje izmjenjujete.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) Prosinac će za tebe biti mjesec preispitivanja svega. Je li tvoj partner potpuno iskren s tobom? Izostavlja li nešto iz priče jer te ne želi povrijediti? Ako nisi u vezi, uloži energiju u povezivanje s ljudima, pogotovo onim suosjećajnim. To bi te moglo odvesti u jednom posve neočekivanom smjeru. Krajem mjeseca svakako izlazi što više, to je savršeno vrijeme da upoznaš nekoga u romantičnom smislu. Ako si već u vezi, provodi što više vremena sa svojim partnerom. Vaša će veza doći na novu i duboku razinu.

VAGA (23.9. – 22.10) Za tebe je jako lako uljuljuškati se u vezi, ali Mars će te gurnuti preko granica ovog prosinca i pobrinuti se za tvoju cjelokupnu sreću i zdravlje. I najjednostavnija jutarnja meditacija mogla bi imati jako pozitivan utjecaj na tvoj ljubavni život. Ako si single, nemoj nikako pristajati na manje nego što zaslužuješ samo zato da imaš nekoga. Vrijediš puno više od toga – plus netko blizak iz tvoje okoline biti će vrijedan čekanja…

ŠKORPION (23.10. – 21.11) Teško ćeš odlučiti što se zapravo događa sa tvojom boljom polovicom. Je li on zaista preplavljen poslom ili se nešto treće događa? Nemoj da te strah pitati. Krajem mjeseca osjećaš ćeš se samopouzdano i sigurno prema tome ovo je idealno vrijeme za eksperimentiranje s partnerom. Sama si? Započni razgovor s totalnim neznancem. Nikad ne znaš gdje će te to odvesti.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) Ljubav se ovog mjeseca malo više skriva od tebe, ali tu je – samo je trebaš pronaći. Možda netko mašta o tebi a da toga uopće nisi svjesna ili uopće nisi svjesna koliko te tvoj partner voli. Poželjet ćeš pobjeći negdje sa svojom boljom polovicom i sakriti se od stvarnosti na nekoliko dana. Kraj mjeseca rezerviran je za lavinu strasti, stoga je vrijeme da se ti i tvoj dragi bacite na posao… Ako znaš na koji mislimo.

JARAC (22.12. – 19.1.) Sada je vrijeme za nova poznanstva. Da, baš sada! Venera, planet ljubavi i novca, zaslužna je za tvoju odličnu energiju i ovo je mjesec u kojem bi se iz prijateljstva moglo stvoriti i nešto više. Ako si u vezi, biti ćeš spremna dovesti svog dečka malo više među prijatelje. Nećeš se bojati tražiti što hoćeš – i bez brige, dobit ćeš sve zauzvrat! Krajem mjeseca, poželjet ćeš provoditi vrijeme samo s jednom osobom… Satima!

VODENJAK (20.1. – 18.2.) Ovog ćeš mjeseca proširiti svoje horizonte i poznanstva. Single si? Netko te očajnički želi spojiti s odličnom osobom. Ako si pak u vezi, budi spremna na neke izazove koji će ti se naći na putu ovog mjeseca – i nikako nemoj zagristi mamac! Stalno ćeš htjeti izlaziti i tulumariti sa svojom boljom polovicom, ali krajem mjeseca ipak će doći želja za kvalitetno provedenim vremenom. Otvori bocu vina i uživajte jedno u drugom… To je ono što vašoj vezi sada treba.

RIBE (19.2. – 20.3.) Po pitanju seksa tebi zaista ništa ne nedostaje! Shvatiti ćeš što cijeniš i želiš u ljubavniku. Nemoj se ustručavati davati upute svojem partneru. Brojne noći ćete provesti u razgovoru i povezivanju s partnerom zbog čega će vaša veza doći na još bolju razinu. Ovo je odlično vrijeme da se više otvoriš, u svim seksi situacijama, prenosi miss7.24sata.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...