Maloljetnik provalio u četiri trgovine u Zadru i okolici, 26-godišnjak u adventsku kućicu i ugostiteljske objekte

Policijski službenici Prve Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u dobi od 16 godina, kojeg se sumnjiči da je krajem listopada u Poljicima, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i druge razne proizvode.

Također ga se sumnjiči da je u dva navrata,  krajem listopada i sredinom studenoga, u Zadru, u ulici Vjekoslava Maštrovića, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete, suhomesnate proizvode, slatkiše i druge proizvode.

Isto tako da je krajem studenoga u Zadru u ulici Grigora Viteza, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića, kao i da je u noći s utorka na srijedu u Zadru u ulici Mate Balote provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića.

Sveukupna materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a prema maloljetniku se podnosi prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog teških krađa.

Policijski službenici Prve i Druge Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je krajem studenoga na Polačišću u Zadru, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva dakle je otuđio oko tisuću kuna.

Također ga se sumnjiči da je početkom prosinca u Zadru u ulici Andrije Hebranga provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka, kao i da je početkom prosinca na Trgu pet bunara provalio u adventsku kućicu odakle je otuđio više boca raznog alkoholnog pića, te da je krajem studenoga u ulici Benka Benkovića pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva.

Sveukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv 26-godišnjaka se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...