Dolijali provalnici

Maloljetnik provalio u četiri trgovine u Zadru i okolici, 26-godišnjak u adventsku kućicu i ugostiteljske objekte

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Policijski službenici Prve Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u dobi od 16 godina, kojeg se sumnjiči da je krajem listopada u Poljicima, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i druge razne proizvode.

Također ga se sumnjiči da je u dva navrata,  krajem listopada i sredinom studenoga, u Zadru, u ulici Vjekoslava Maštrovića, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete, suhomesnate proizvode, slatkiše i druge proizvode.

Isto tako da je krajem studenoga u Zadru u ulici Grigora Viteza, provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića, kao i da je u noći s utorka na srijedu u Zadru u ulici Mate Balote provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića.

Sveukupna materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a prema maloljetniku se podnosi prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog teških krađa.

Policijski službenici Prve i Druge Policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je krajem studenoga na Polačišću u Zadru, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva dakle je otuđio oko tisuću kuna.

Također ga se sumnjiči da je početkom prosinca u Zadru u ulici Andrije Hebranga provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka, kao i da je početkom prosinca na Trgu pet bunara provalio u adventsku kućicu odakle je otuđio više boca raznog alkoholnog pića, te da je krajem studenoga u ulici Benka Benkovića pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva.

Sveukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv 26-godišnjaka se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar