Mislav Kolakušić u subotu poziva Zadrane na učlanjenje u udrugu Antikorupcija

Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić poziva sve građane Zadra i Zadarske županije na učlanjenje u građansku inicijativu koju je nedavno pokrenuo s ciljem početka organizirane borbe protiv korupcije na svim razinama.

Upis članova obavljat će se u subotu 8. prosinca 2018. godine na Narodnom trgu u Zadru u vremenu od 10.00 do 12.00 sati.

Građani će tijekom navedenoga vremena imati prigodu izravno od predsjednika udruge Antikorupcija Mislava Kolakušića doznati sve novosti o tijeku odvijanja projekta Hrvatska bez korupcije, a moći će se i učlaniti u udrugu Antikorupcija ili se prijaviti za volonterski rad u njoj.

Udruzi Antikorupcija svi njezini članovi mogu dostavljati svoja saznanja o korupciji i korupcijskim djelima, predati podatke ili dokumentaciju kojom raspolažu te dobiti stručnu i savjetodavnu pomoć. Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana, a u nešto više od mjesec dana pristupilo joj je približno devet tisuća građana.

„Pokretanjem ove građanske inicijative želimo poručiti kako se s korupcijom možemo konačno obračunati i to ćemo i učiniti u partnerstvu i zajedništvu s građanima zbog kojih ova država i postoji. Hrvatska će, naime, za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju, a obrađivat ćemo i podatke o korupcijskim djelima na svim razinama društva te zahtijevati promjene. Želimo da kolektivnu neodgovornost zamijeni osobna odgovornost i to će biti temelj svih naših djelovanja”, poručuje predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić te poziva sve zainteresirane na Narodni trg u Zadru u subotu 8. prosinca u vremenu od 10.00 do 12.00.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...