raspored misnih slavlja

Misu polnoćku na Badnjak u katedrali predvodi mons. Želimir Puljić

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Božićno misno slavlje u utorak, 25. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Na blagdan Sv. Stjepana Prvomučenika u srijedu, 26. prosinca, misna slavlja u crkvi sv. Šime u Zadru koja je nekad bila posvećena Stjepanu prvomučeniku slave se u 8,30 i u 18,00 sati.

Tradicionalni gradski Božićni koncert održava se u četvrtak, 27. prosinca s početkom u 19,00 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru. Nastupaju: MPZ Condura croatica s dirigentom  mo. Ivom Nižićem, HGPD Zoranić, (dirigent Tomislav Košta), Katedralni zbor Sv. Stošije (mo. Žan Morović), Nela Šarić, sopran te za orguljama Tea Kulaš i Mihovil Buturić.

Na Staru godinu, u ponedjeljak, 31. prosinca, misu zahvalnicu sa svečanim Tebe Boga hvalimo za proteklu građansku godinu,u katedrali Sv. Stošije u Zadru u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Svečano euharistijsko slavlje na svetkovinu Svete Bogorodice Marije u utorak, 1. siječnja u katedrali sv. Stošije u Zadru u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar