Mladen Grdović: “Luki Modriću napravit ću posebnu feštu…”

Messi i Ronaldo su na njega toliko ljubomorni jer ih je skinija s trona. On je prvi i najbolji u svitu, čuda radi. I meni je to drago. On svima doda loptu, nije škrt, želi da i drugi uspiju i to mu se isplatilo, rekao nam je pjevač Mladen Grdović, koji Lukinu Zlatnu loptu slavi kao da je njegova…

Prijateljstvo najboljeg igrača na svijetu i po mnogima najboljeg pjevača na svijetu traje već nekoliko godina.

– Piva san mu i na piru, on je moje dite. Lipo piva, sićan se i ovog lita na Svjetskom,svaku pismu zna, ali nek se drži nogometa kad mu već toliko dobro ide – rekao nam je legendarni Grdi, koji već planira i proslavu za Luku.

– Čuo sam se s ocem, Stipom. Organizirat ćemo večeru Luki u čast. U svemu ovome Luka nije zaboravija na svoje roditelje, koji su ga od početka gurali naprijed – dodaje Grdović.

Posebno je na svojeg sugrađanina Mladen ponosan jer ga život nije mazio. Četnici su mu ubili djeda, otišao je u izbjeglištvo, Hajduku je bio premali…

– Luka je sjajan dečko, dobar otac i dobar muž. Počeja je od ničega, a sad ima sve. Nikad ništa ružno ni reka ili nekome napravija – kaže za kraj Grdi, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...