Modrić donio Zlatnu loptu pred navijače Reala

U dvoboju 16. kola Primere Real je na Santiago Bernabeuu minimalno pobijedio Rayo Vallecano zahvaljujući pogotku Karima Benzeme, a utakmici je prethodila prezentacija Zlatne lopte najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića…

Hrvatski 33-godišnji veznjak imao je priliku ove subote svojim navijačima ponosno pokazati Zlatnu loptu koju je zasluženo osvojio kao najbolji nogometaš svijeta u izboru France Footballa.

S njom je pozirao uoči utakmice s Rayom Vallecanom, okružen svojim suigračima koji su svakako također zaslužni što se popeo na nogometni tron.

Što se utakmice tiče, Real nije odigrao briljantno, ali već u 13. minuti zabio je pogodak Karim Benzema nakon asistencije Vazqueza i bilo je to dovoljno za pobjedu. U sudačkoj nadoknadi Courtois je s dvije obrane spasio domaćina od blamaže.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu u kojoj je rukovodio igrom madridskog kluba. Izvađen je iz igre u zadnjim sekundama sudačke nadoknade, piše tportal.hr.

Na ljestvici se Real probio na treće mjesto, sa samo dva boda zaostatka za Atleticom, kao i za Barcelonom koja ima utakmicu manje…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...