Morate pogledati urnebesan animirani film u kojem Luka Modrić ide na makeover!

Bleacher Report Football još je u rujnu počeo s prikazivanjem animirane serije od 13 epizoda u kojoj su, naravno, glavni glumci poznati nogometaši, a zove se “The Champions”.

Na duhovit način ova serija prikazuje reality showove. Svi igrači UEFA Champions Lige žive sa svojim menadžerima u velikom dvorcu, a svaka epizoda traje između dvije i tri minute. “The Champions” stvorio je komičar i veliki obožavatelj nogometa Andy Haynes u suradnji s devet animatora i dva producenta.

U posljednjoj epizodi uhvatili su se i našeg Luke Modrića, pa su na šaljiv način komentirali njegov stil, koji, kako kažu u crtiću, treba pod hitno promijeniti.

Ramos i Marcelo predlažu Modriću da za govor koji treba održati na humanitarnoj večeri u pomoć pozove The Flair Five, baš poput emisije Queer Eye for the Straight Guy. Grupu od pet igrača čine Pogba, Alves, Griezmann, Neymar i Balotelli, a svaki je stručnjak u nekom području stila koji Luki treba, prenosi Večernji list.

Alves mu pomaže s odjećom, pa predlaže kakva bi trebala biti. Kaže, poput njegove igre, kreativna, nepredvidljiva…

Griezmann mu je pomogao usavršiti pobjednički ples.

Neymar se nakon toga uhvatio ljudi s kojima bi se Modrić trebao družiti ili tko bi trebao biti u njegovoj sviti. Kaže da bi u svoju ekipu trebao uključiti nekoliko influencera i možda nekog američkog repera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...