VIDEO Nazor zagrmio: “Igrači moraju shvatiti da žive i rade u Zadru, gradu Kreše, Komazeca i Pina!”

Iako je Zadar slavio protiv Cedevite, trener Ante Nazor imao je što za reći na press konferenciji nakon utakmice, ljutit na svoje igrače.

“Jednostavno je, uvijek isti problemi. Najbolji primjer je da smo se povukli od kontakta. To je igraču Zadra nedopustivo na domaćem terenu, nevjerojatno! U prvom poluvremenu imali su osam napadačkih skokova, a mi smo napravili dva prekršaja. Nitko ne ulazi jako na ulaz, nitko ne ulazi jako u tijelo da se zagradi. Moji igrači moraju shvatiti da žive i rade u Zadru i da je ova publika naviknula da se ovdje gine. Ovo je nedopustivo!”, prenosi Sportnet.

“Jedino dobro je pobjeda i što smo pobijedili i što smo se izjednačili na ljestvici s ovom momčadi Cedevite. Trebamo odijeliti stvari, nerad i grešku. Nikome neću ništa reći ako i deset puta promaši zicer, ali ako se nakon toga ne vrati u obranu i onda protivnik lagano protivnik zabije koševe, to je nedopustivo.”

“Stariji ljudi koji su gledali Giuseppea govorili su mi da je on, kada bi igrao obranu, da bi zagradio tri čovjeka, uzeo loptu i išao u napad. Ti momci moraju shvatiti da žive i rade u tom gradu! Kome bi Krešo Ćosić uhvatio korak, taj ne bi prošao bez banane na utakmici. Arijan Komazec i danas kada igra je kao računalo i ne napravi nijednu grešku, a mi 18 izgubljenih lopti, ne možemo spojiti pas igru. Igrači moraju shvatiti da se ne mogu ovako ponašati 33 minute, šest-sedam minuta izgledali su kako treba. To je naš posao da prebacimo na cijelu utakmicu.”

“Već od sljedeće utakmice u Beogradu protiv Zvezde moramo igrati od početka do kraja. To su problemi koji su takvi. Greške ću tolerirati, to nije problem, ali da se ne rade stvari koje se trebaju radit i da se utakmica dobije na mišiće. Treba i to pokazati i to je napredak, ali jednostavno ove rupe su nedopustive”, dodao je Nazor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...