Od 18. prosinca iz najmodernijeg studija u Dalmaciji, na 97,2 MHz, slušate Antenu Zadar

Nakon nekoliko mjeseci radova, tehničke pripreme, slaganja studija i lounge dijela za djelatnike, sve je spremno za početak emitiranja radijskog programa Antene Zadar na frekvenciji 97,2 MHz za područje Zadra i okolice.

Antena Zadar svoj radijski program započet će emitirati 18. prosinca s prigodnim programom, a kroz studio to jutro odvijat će se pravi defile poznatih osoba iz političkog, kulturnog, zabavnog i javnog života grada i županije, govori nam vlasnik Antene Zadar Franko Pavić ne skrivajući zadovoljstvo novim medijem u njegovom portfoliju.

U opremanje studija uključeni su bili samo najbolji izvođači, a svi materijali pomno su birani, kojom prilikom se pazilo na poštivanje svih standarda, ali i posljednjih trendova u radijskoj industriji.

Već nekoliko tjedana traje obuka djelatnika koji će s vama od prvih minuta emitiranja biti na 97,2 MHz, a Zadru i okolici ponudit će drugačiji zvuk i pristup. U centar svega stavlja se pomno birana glazba i informacija, koja se slušateljima servira u kratkim i sažetim crticama, dodaje Pavić.

Radijski studio pravi je “State of the art” te je ujedno najmoderniji radijski studio u Dalmaciji, što ekipa ovog najmlađeg zadarskog radija s ponosom ističe. Nama je za oko zapeo lounge dio studija, kako ga nazivaju Andrea, Nikolina, Marko i Matija, koji čine okosnicu zabavnog dijela programa. Onaj ozbiljniji dio, koji će vas svakodnevno informirati na 97,2 MHz čine redom osobe koje godinama sigurno i uspješno plove novinarskim vodama – Daria, Ivana i Željka.

Uz naš portal, koji je već godinama uvjerljivi tržišni lider na našem području, priprema vijesti i sadržaja za radio bio je pravi izazov za našu ekipu, no sve početničke poteškoće svladane su bez velikih posljedica, kako za ljudstvo tako i za opremu (ni životinje nisu stradale, moram dodati). Informativa će biti brza, kratka i jasna uz prometni servis na svakih pola sata, kada idu i naše vijesti, odvojeno – lokalne i one nacionalne, kazuje nam Željka Čačko glavna urednica medija Antene Zadar.

U narednim danima predstavit ćemo vam ekipu s 97,2 MHz, ali i program, kojeg će, vjerujemo, mnogi Zadrani i stanovnici okolnih općina i mjesta redovito slušati. Dakako, program će od prvih minuta biti dostupan i na svim mobilnim aplikacijama, putem interneta, putem kabelski sustav u Hrvatskoj, ali i svim zemljama Europe, SAD-a, Australije i Novog Zelanda, ali i na pametnim televizorima.

Za kraj, možemo konstatirati samo jedno – zadarski radio broj 1 za najbolju glazbu slušate od 18. prosinca na 97,2 MHz. Čujemo se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...