strpite se još malo

Ova 4 horoskopska znaka pratit će uspjeh u 2019. godini

Arhiva AZD/Ilustracija

Četiri znaka zodijaka posebno će biti zadovoljni 2019. godinom.

Jarac

Stiže vaše vrijeme. Počet ćete se osjećati vrlo dobro zbog svojih vještina. Postoji šansa da će vam se početi otvarati neke nove stvari koje ste možda započeli u prošlosti i čekali da se ‘prime’. Ipak, pazite na teškoće u svojim emotivnim odnosima. Morat ćete ostati fokusirani na održavanje romantike  2019..

Škorpion

Vaše novopronađene energije blještavo sjaje! Vedri ste, svježi i živahni! Svi će primjetiti vašu energiju. Međutim, bit će i nekih padova, ali oni će vas na kraju samo jačati i sve ćete rješiti s lakoćom.

Djevica

Ovo će biti vaša godina. Vaše mentalno i fizičko stanje će ove godine biti na vrhu. Pripremite se, imat ćete sjajnu godinu. Početak godine trebalo bi proći bez ikakvih problema. Nakon svibnja možete naići na neke prepreke, no prevladat ćete ih. Budite oprezni u poslu.

Blizanci

Nova će godina biti moćna za vas. Spremni ste i 2019. je spremna za vas. Ovo će biti vaša godina. Ostavite sve loše osjećaje i negativnost u prošlosti – vrijeme je za novi početak. Problemi s vašim vezama počet će se rješavati. Ne dopustite da negativnost odnosa zaguši svijetlu budućnost koja vam dolazi. Ako osjećate kao da vam drugi žele loše, samo ih se klonite. Oni nisu vrijedni vašeg vremena i energije. Pristižu vam mnogo bolje stvari, piše B92.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar