Cestitka_Uskrs

Ovaj horoskopski znak je veliki borac, ali je nemilosrdan do bola

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtjevnijih znakova Zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima.

Lav može biti vrlo konkurentan

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povrijeđeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim ispred svih.

Mogu biti prilično nemilosrdni

Ponekad znaju promijkeniti način na koji misle i djeluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

Lav ne odustaje, nikada

Njihova dosljednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulzivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, borit će se do posljednjeg trenutka i nikada neće odustati.

Lav se smatra prirodnim vođom

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni žele biti u centru pažnje i očito uživaju imati sve oči uperene prema njima.

Oni su izuzetno lojalni ljudi, lavovi se drže svojih partnera, bez obzira na sve.

Njihovo samopouzdanje definitivno je među njihovim najboljim osobinama. Čini se također da su vrlo teški i otporni, ali duboko u sebi, oni su mekani i osjetljivi. Oni su emocionalna bića s jakim osjećajima, pa ako želite uspješan odnos, pokušajte ih vidjeti s ove točke gledišta, prenosi Superžena.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...