Ovoga vikenda na zadarskom Adventu nastupaju Colonia i Slavonia band!

Na Adventu u Zadru u petak, 21. prosinca s početkom u 21 sat, na Trgu Petra Zoranića očekuje nas koncert Slavonia Banda!

“Slavonia  band” postoji od 2001. godine, iako njeni članovi već deset godina sviraju skupa,  pa su stalno prisutni i dobro poznati na tamburaškoj glazbenoj sceni. Od osnivanja, pa sve do danas, sastav se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza svih članova je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u. “Slavonia band” su prisutni na svim festivalima tamburške glazbe, pa tako redovito nastupaju na Požeškom festivalu, te vrlo često na Brodfestu, a bilježe i  nastup na festivalu u Pitomači. Posebno zapaženi bili su nastupi u HRT-ovim serijalima “Hit do hita” i “Domovnica”, gdje su surađivali s poznatim i popularnim izvođačima hrvatske tamburaške, ali isto tako i pop-rock scene.

Na autorskim pjesmama i svojim studijskim snimcima izvorište nalaze u standardima tamburaške glazbe, s ugođajem folklora slavonske ravnice, ali se ne ustručavaju ubaciti ponekad i modernije elemente u svoj glazbeni izričaj.

Colonia će održati koncert na Adventu u Zadru na Trgu Petra Zoranića u subotu u 22 sata.

Colonija, jedna od najdugovječnijih pop grupa na našim prostorima, ove je godine dobila novu pjevačicu Ivanu Lovrić i izdala trinaesti album, Nova Era, kojim se vraća originalnom pop izričaju s početaka karijere.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...