Pogledajte kako izgleda prvi KFC u Zadru

Ljubitelje pilećih poslastica razveseliti će vijest da je vodeći svjetski lanac restorana s jelima od piletine – KFC otvorio vrata svojeg prvog restorana u Zadru.

Legendarna američka “Kentucky Fried Chicken“ piletina od danas se služi i u Zadru, u novom, suvremeno uređenom objektu smještenom na križanju Jadranske magistrale i Ulice Bleiburških žrtava. Restoran veličine više od 200 kvadratnih metara krasi inovativan interijer, a kupcima su na raspolaganju i moderne, odvojene blagajne za brzo naručivanje i preuzimanje hrane.

Gosti specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu, tako i uz „drive thru“ opciju koja će olakšati svim vozačima da svoj omiljeni obrok pokupe tijekom užurbanog dana.

Posebnost KFC-ove ponude je neograničeno konzumiranje gaziranih pića a sastojci za pripremu najboljih komada piletine se dostavljaju u restoran dva do tri puta tjedno.

Prvi KFC restoran u Zadru svečano je otvorio Tomislav Jaić, voditelj razvoja tržišta u kompaniji AmRest, koja je nositelj franšize KFC-a za hrvatsko tržište. „Sretni smo što je naša nova lokacija baš u Zadru.“, istaknuo je Tomislav Jaić.

KFC u ponudi ima neodoljive košare jedinstvenog i neponovljivog okusa zahvaljujući tajnom receptu mješavine bilja i začina starom 70 godina koji je osmislio osnivač i glavni kuhar KFC-a, Pukovnik Harland Sanders. Piletina koju ovaj poznati svjetski lanac restorana koristi proizvodi se u strogo kontroliranim uvjetima koji zadovoljavaju visoki standard kvalitete, te se svaki komad piletine ručno panira i priprema neposredno prije posluživanja. Pored vrhunske kvalitete pilećeg mesa, Zadrani mogu uživati i u bogatoj ponudi sendviča u meniju sa neograničenim gaziranim pićem ili Boxovima u koje je dodatno uključeno i 5 Hot Wingsa.

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 09:00 do 23:00, a petkom i subotom do 24:00.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...