posebna edicija

Posebne kopačke za Modrića; Nosit će Nikeov “Zlatni dodir”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Deset godina naizmjenično su ih dobivali Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, ali sad će posebne ‘španerice’ biti na nogama Luke Modrića! Nike je izbacio posebnu ediciju kopački u čast Luki Modriću kao osvajaču Zlatne lopte.

Oni ga sponzoriraju praktički od samog početka njegove profesionalne karijere, još iz Dinamovih dana te je ovo svojevrsna kruna njihove suradnje. Ovo je drugi par posebnih kopački jer je jedne već dobio kad je osvojio Fifinu nagradu za najboljeg igrača svijeta, pišu 24sata.

Kopačke su Nike Mercurial Vapor Golden Touch, bit će napravljene u limitiranom broju, a moći će se nabaviti samo 1500 komada po modelu. FootyHeadlines, portal koji se bavi izgledom dresova i kopački, objavio je fotke novih Modrićevih kopački.

Osvojio je ove godine Luka i Uefinu i Fifinu nagradu, ali Zlatna lopta je nešto posebno, najstarija i najprestižnija nogometna nagrada, koja se dodjeljuje od 1956., a zadnjih 10 godina osvajali su je samo Ronaldo i Messi.

Ušao je u društvo legendi koje su osvajale Zlatnu loptu, legendi poput  Di Stefana, Leva Jašina, Eusebija, Bobbyja Charltona, Georgea Besta, Franza Beckenbauera, Cruyffa, Keegana, Platinija, Van Bastena, Matthäusa, Roberta Baggija, Hrista Stoičkova, u novije vrijeme Zidanea, Rivalda, Figa, Nedveda, Ševčenka, Ronaldinha, Kake i, naravno, Messija i Ronalda.

A kad je tako, zaslužuje i posebne kopačke.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar