POSLUŠAJTE Jeremiah’s nastavljaju put uspjeha i predstavljaju – “Moving on”

Ovogodišnji pobjednici 22. HGF-a i 9. Croatian Blues Challengea te prošlogodišnji najbolji mladi bend po izboru Mega Music Awards, nakon odličnog debitantskog video spota “Monkey”, te nastavnih “Little Brains” i “Vegetation”, zadarsko – filipjanski bend Jeremiah’s predstavlja – “Moving on”.

Kad je u pitanju blues, ne radi se samo o teškim vremenima opjevanim kroz stihove već o iscjeliteljskom duhu glazbe. Jeremiah’s ponesen uspjesima nastavlja dalje i predstavlja svoju najnoviju blues mantru s funky prizvukom! “Logistički do sada naš najzahtjevniji, ali i najzabavniji spot sniman je u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive”, najavio je spot usnoharmonikaš sastava Jeremiah’s, Frane Škara.

Snimateljski zadatak povjeren je Vladimir Miketa Cinematography. “Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom da je pjesma snimana u Americi, ovo je mali vizualni hommage američkom bluesu tih vremena. Kako sam osobno vlasnik autobusa kojim se bend vozi u spotu, nije bilo teško spojiti dva i dva. Inače, radi se o zaista raritetnom autobusu Setra 211 iz 1976.”, otkriva Vladimir Miketa o spotu kojeg je predstavio u cinemascope formatu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...