Predstava Dragon teatra “Snježna kraljica” u perivoju Gospe od Zdravlja u Kampo Kaštelu

Turistička zajednica grada Zadra i Grad Zadar pozivaju sve ljubitelje Hansa Christiana Andersena na izvedbu predstave Dragon teatra  “Snježna kraljica”.

Predstava će se održati u subotu 1.12.2018. u 18:00 sati u perivoju Gospe od Zdravlja, u Kampo Kaštelu.

SNJEŽNA KRALJICA

Predstava je koja nastaje prema istoimenoj priči Hansa Christiana Andersena. Djevojčica Gerda je spremna pronaći svog prijatelja Kaja koji je netragom nestao. Prešla je šume, planine, brda i doline kako bi stigla do Snježnog kraljevstva i povratila svog začaranog prijatelja natrag svojoj kući. Putem susreće zanimljive i neobične likove: Čarobnicu u prekrasnom vrtu, kraljevića i kraljevnu, malu hajdučicu, soba koji ju odvodi pred vrata Laponke i Finkinje koje je usmjeravaju ka Snježnoj kraljici. Gerda se suprotstavila Snježnoj kraljici i time dokazala kako prijateljstvo može biti neraskidivo i trajati do kraja života jer su prijatelji oni koji nam najčešće pomažu u nevolji.

U PREDSTAVI IGRAJU:

ELENA BUKVIĆ

MIRTA JURAN

KATARINA GOLUBOVIĆ/ANTONIA GAGIĆ

REŽIJA/DRAMATIZACIJA/ PRODUKCIJA: MAJA ŠIMIĆ

KOSTIMOGRAFIJA: ANITA GORETA

slobodan ulaz

KAdvent

Gradski predio Kampo Kaštelo od subote 24. studenoga 2018. godine postaje živa pozornica kojom se širi ponuda adventskog sajma u Zadru smještenom na drugom kraju Poluotoka na Trgu Petra Zoranića. Kampo KAdvent ponudit će djeci i roditeljima, ali i svim drugim posjetiteljima raznovrstan i veseli program.

Tako će jedan od najstarijih i najljepših dijelova starog grada prošaran perivojima, zelenim površinama i gradskim bedemima s vidikovcem uz pogled na uvalu Jazine oživjeti tijekom zime.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...