Prvi novogodišnji koncert Luke Nižetića na Viru; Evo što kaže o novom albumu i zašto nema curu

Više je puta splitski pjevač Luka Nižetić nastupao na otoku Viru, uglavnom na Ljetnoj pozornici, a jedini nastup na Trgu svetog Jure od prije tri godine pamtit će cijeli život. Njega i Lanu Jurčević tada je na tradicionalnoj Virskoj noći 13. kolovoza dočekalo oko 15 tisuća ljudi.

– Sjajan koncert i sjajna atmosfera. Na Viru mi je uvijek bilo divno, a to ističu i druge kolege. Svi bez iznimke kažu kako je organizacija sjajna, a Virani srdačni ljudi, zbog čega svi rado dolaze na otok. Inače sam na Viru nastupao nekoliko puta ljeti, a ovo će mi biti prvi zimski i novogodišnji koncert – kaže pjevač koji je nedavno promovirao novu pjesmu „Radim što želim“, ljetni hit s kojim će zaokružiti priču novog i dugoočekivanog albuma. Kada se s te pjesme poslušaju stihovi poput „Gdje nema država, gdje nema nacija, nema policije, pa nema ni racija“, jasno je kako Luka s novim albumom donosi neku sasvim novu priču. Također je jasno da to Luka radi na sebi prepoznatljiv način – opušteno, zabavno i vrckavo.

– Uvijek se trudim napraviti nešto novo i drukčije. Radimo žestoko na novom albumu, pa je ta pjesma zapravo najava nove priče koja će se dogoditi sredinom sljedeće godine. Zakopani smo u studiju, moja nova i nešto stare ekipe, kako bi dali ono što volimo i osjećamo. Bit će nešto novo, jer ljudima vremenom dosadi slušati uvijek isto. Na kraju krajeva, tako je i sa mnom – ističe 35-godišnji Splićanin iza kojega su četiri studijska albuma, pobjeda na „Plesu sa zvijezdama“ i brojne nagrade na Splitskom festivalu i Melodijama hrvatskog Jadrana. No ono najvažnije, ljubav publike, prati ga od prvog dana karijere, pa u dobru atmosferu na dočeku Nove godine na Viru ne treba sumnjati.

– Želim da se svi dobro zabavimo i zagrijemo te da sretni i nasmijani uđemo u 2019. godinu. Pa neka cijela godina bude takva i da radimo ono što želimo. To svaki dan moramo imati na umu – savjetuje Luka pozivajući sve na koncert, druženje i ludu virsku zabavu u ponedjeljak na Silvestrovo. I za kraj: jedna je Lukina obožavateljica pitala kako tako zgodan dečko nema curu?

– Ajoj! Nema to veze s tim koliko je tko zgodan. Tako je trenutno, ali sutra, sljedeći tjedan, mjesec ili za godinu dana sve može biti drukčije. Vidjet ćemo – poručio je Luka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...