Ronaldova sestra divlja zbog Modrića, spominje čak i mafiju

Ljudi bliski Cristianu Ronaldu opet nisu dobro primili vijest da je nagrada za najboljeg nogometaša svijeta otišla u ruke Luke Modrića, a ne portugalskog napadača, koji se, baš kao ni Leo Messi, nije ni udostojio doći u Pariz na svečanu dodjelu.

Elma Aveiro i Miguel Paixao, Ronaldova sestra i prijatelj, žestoko su kritizirali novinare i časopis France Football što nisu nagradu dodijelili kapetanu Portugala.

– Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k… sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže – poručila je Aveiro na Instagramu gdje je objavila Ronaldovu fotografiju s ranije osvojenom Zlatnom loptom.

Ronaldo je osvojio posljednja dva izdanja najstarije i najprestižnije nagrade u povijesti nogometa, samo on i Messi osvajali su Zlatnu loptu zadnjih 10 godina, a njihov duopol sad je prekinuo Luka Modrić.

– Samo je nedostajalo još ovo. Nevjerojatno je što se radilo ove godine – ustvrdio je pak Miguel Paixao.

On i Ronaldova sestra također su žestoko kritizirali i rezultat dodjele nagrada u Monacu i Londonu.

– Onoga koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine – dodao je Ronaldov prijatelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...