Salon Avantgarde na božićnom domjenku predstavio nove usluge i proizvode

Frizerski salon Avantgarde svoje je frizerske i kozmetičke usluge obogatio s još mnogo noviteta koje je predstavio na jučerašnjem božićnom domjenku.

Mladi tim čine Ana, Nikolina i Kristina koje se educiraju diljem Hrvatske, a svoje su vještine, među ostalim, stjecale u jednima od najtraženijih frizerskih i kozmetičkih škola. Jučer su predstavile nove tretmane brenda Lisap Keraplant za rješavanje problema s vlasištem, kao što su otpadanja kose, prhut i masno vlasište.

Ono što je zajedničko svim tretmanima jest prirodna baza na kojoj su napravljeni. Ne sadržavaju bojila, silikone i dodane mirise. Isto tako, predstavljen je tretman Lisap Uni System za njegu ravne kose na bazi keratina.

Osim njege noktiju, pedikure i depilacije, u kozmetički dio uveden je i trend podizanja trepavica keratinom, poznatiji kao “lash lifting”. Riječ je o keratinskom podizanju prirodnih trepavica čime se postiže efekt podignutih, punijih, sjajnijih i tamnijih trepavica.

Salon Avantgarde nudi i uslugu profesionalnog make-upa koju pruža vizažistica Nikolina Grginović, čiji su radovi već prepoznati na Instagramu pod nazivom beauty.by.nikolina.
Dostupna je Facebook i Instagram stranica “Salon Avantgarde ” putem koje možete bolje upoznati ovaj uspješni mladi tim.

Njihov individualni pristup, kreativna rješenja i sveukupnu kvalitetu dostupnih usluga možete iz prve ruke provjeriti na adresi Put stanova 33.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...