Što čeka djecu na Silvestrovo? U podne se pušta 500 balona u zrak, uveseljavat će ih Olaf, Elsa i brojni drugi

Puno će se Zadrana sjajno zabavljati na Silvestrovo kada će na Poluotoku prašiti koncerti sa svih strana, od Nene Belana, Foruma, Zorana Jelenkovića, Rockatansky benda do Martine Thomas, ali će garantirano vrhunska zabava biti i na Narodnom trgu na dječjem dočeku Nove godine koji pomalo postaje tradicija u Zadru.

Od 11 sati u ponedjeljak 31. prosinca počinje program Kids Welcome 2019 ili luda zabava s konfetima, balonima, pjesmama i igrama, a radit će ga 13 animatora Samarcanda koje su najmlađi Zadrani već upoznali tijekom jutarnjeg i poslijepodnevnog adventskog programa.

– Odbrojavat ćemo sekunde do Nove godine, a točno u podne pustit ćemo 500 koloriranih helij balona u zrak kako bi proslavili Novu 2019. godinu uz stotine konfeta koje ćemo ispaliti. Bit će to dostojan oproštaj od ove godine – kaže Jakov Jelić iz animacijskog tima Samarcanda.

Tako će se u društvu zadarske djece naći svi oni dragi i simpatični likovi koji su na Adventu u Zadru i kreativnim radionicama uveseljavali najmlađe: Sveta Luce, Sveti Nikola, Krampus, Djed Božićnjak, Grinč, Olaf i Elsa.

– Još jednom će ih pozdraviti i poželjeti djeci sve najbolje u 2019. godini uz, naravno, puno igara, pjesama i veselja. Bit će to program veliki za male s puno lijepih dječjih želja. To znači još više balona, konfeta i radosti u 2019. godini – poručuje Jelić iz Samarcande. Program počinje u 11 sati, u podne je veseli doček Nove, a kraj programa oko 13 sati i 30 minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...