Tek rijetki; Konzumovi dućani neće raditi za Božić i Sv. Stjepana, za Badnjak skraćeno

Konzum obavještava sve kupce da će na Božić i blagdan Sv. Stjepana njihove trgovine biti zatvorene, a za Badnjak raditi skraćeno.

“Sve Konzumove trgovine u Hrvatskoj neće raditi na Božić, kao ni na blagdan Sv. Stjepana, dok će za Badnjak Super Konzumi raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće. Tom odlukom Uprava Konzuma želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima.

„Odluku o neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu koje iz dana u dan iskazuju na svojim radnim mjestima. Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju. Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze. Svim zaposlenicima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum čestita Božić i svim svojim kupcima pozivajući ih da kupnju obave u danima uoči blagdana, kad će sve Konzumove prodavaonice širom Hrvatske raditi po redovnom radnom vremenu”, priopćeno je iz Konzma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...