Turski koncesionar daje u najam poslovne prostore putničkog terminala u Gaženici

Koncesionar putničke luke u Gaženici, Zadar International Port Operations d.o.o. (ZIPO) uputio je poziv za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora na novom putničkom terminalu u Gaženici. Sveukupno će se tako u podnajam dati komercijalni prostori ukupne površine od oko 2.400 četvornih metara.

ZIPO je za poslove natječaja za komercijalne prostore angažirao specijaliziranu tvrtku Propertas, vodeću tvrtku u Hrvatskoj za poslove savjetovanja u području nekretnina koja je dio globalne mreže GVA Worldwide.

U prostorima su dovršeni zidovi, podovi, rasvjeta i drugi dijelovi osnovne infrastrukture, a pogodni su za trgovine, kafić i restoran, supermarket kao i druge uslužne djelatnosti. Svi ti sadržaji bit će dio putničkog terminala, dvoetažne zgrade koja se prostire na 18.000 četvornih metara.

„Upravo je zgrada terminala prva točka susreta posjetitelja, odnosno turista sa Zadrom i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način. Posjetiteljima želimo pružiti vrhunsku uslugu, ali i dodatne sadržaje. Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju“, izjavio je Barbaros H. Ozakan, direktor tvrtke ZIPO.

Pored međunarodnih brodova za kružna putovanja koji će pristajati u Gaženici, na terminalu se prodaju i karte za međunarodne i lokalne trajektne linije. S godišnjim prometom od preko 2,4 milijuna putnika, od kojih je u Gaženici više od pola, Zadar je jedan od najprometnijih luka na Mediteranu.

Pored toga, promet putnika u luci Gaženica kontinuirano raste tako da interesa za najam poslovnih prostora na terminalu neće nedostajati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...