U Novu uđite uz hitove Nene Belana, a zabavljat će vas i Zoran Jelenković, Rockatansky band i Martine Thomas

Na većini gradskih punktova na Poluotoku na Silvestrovo će biti živo i veselo kao i svake godine, a program Turističke zajednice Grada Zadra na najluđu noć donosi čak pet koncertnih događaja.

Onaj glavni na Narodnom trgu počet će još u jutarnjim satima na dječjem dočeku Nove godine od 11 sati (Kids Welcome 2019) te programom Zimske bajke do 13:30.

Na adventskom trgu u okruženju raskošne ponude 25 adventskih kućica od 20 sati koncert je zadarskog glazbenika Zorana Jelenkovića, a od 22 sata sve će zabavljati sjajni i dugovječni Rockatansky band.

U isto vrijeme na Narodnom trgu nastupit će legendarni zadarski Forum, a nakon zadarskih glazbenika vječni Neno Belan & Fiumensi. Splitski glazbenik s riječkom adresom uvijek skoči do Zadra kojega drži nezaobilaznim mjestom u presjeku karijere koja traje već 30 godina. Najmanje dva do tri puta godišnje svrati do Zadra na svirku; nekada u Jazinama, a sada na otvorenom ili u klubove. Svejedno, uvijek u sjajnoj atmosferi koju stvore njegovi brojni fanovi. Zato je i sjećanje na nekakav top zadarski koncert gotovo nemoguće, no ovaj bi novogodišnji definitivno trebao biti najluđi.

– Zadrani vole moje glazbu, zato se uvijek osjećam kao doma – tako o Zadru govori jedan od najproduktivnijih hrvatskih glazbenika koji potpisuje više od 200 autorskih pjesama. U spoju ljubavnih balada, evergreena, pop-rocka, dalmatinskog etna, talijanskog belcanta ili utjecaja latina i ska, kao i sa zvukom sjajnih Fiumensa, teško je nešto izdvojiti. Belan je redao hit za hitom, pa će novogodišnje druženje sigurno biti raspjevano i veselo.

Neće samo Narodni trgi i Trg Petra Zoranića biti u sjajnom raspoloženju, jer na Kalelargi od 22 sata nastupa Martine Thomas & INSD Enterprise. Martine je Zadranka rođena u New Yorku, vizažistica i pjevačica, poznata po nastupu u Big Brotheru, a jednom je s grupom Pleasurewell nastupala kao predgrupa Princeu.

PROGRAM

Ponedjeljak, 31.12.

11-13:30  ZIMSKA BAJKA jutarnji program za djecu: dječji doček Nove godine 2019.

Narodni trg

11 Dječji doček Nove godine “ KIDS Welcome 2019”

22 Nastup grupe Forum

Nastup Neno Belan & Fiumens

Trg Petra Zoranića

20 Nastup Zoran Jelenković

22 Rockatansky Band

Kalelarga

22 Nastup Martine Thomas & INSD Enterprise

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...