Ugledni magazin Modrića stavio tek na 4. mjesto; Evo objašnjenja i tko je sve ispred našeg kapetana

U izboru uglednog magazina FourFourTwo, za najboljeg nogometaša svijeta u 2018., nije pobijedio Luka Modrić, hrvatski kapetan nije bio ni među prvom trojicom, prenosi Tportal.

Danas svatko ima pravo na svoje mišljenje i to o bilo kojoj temi. Što se tiče nogometa, oko jedne stvari su se u svojim izborima složili i Uefa i Fifa i France Football – u ovoj godini broj 1 je bio Luka Modrić koji je tako pokupio najcjenjenija pojedinačna priznanja u svjetskom nogometu.

No ne slažu se s time svi, tako ni novinari uglednog magazina FourFourTwo koji je najboljim proglasio Lionela Messija, na drugo mjesto stavio Cristiana Ronalda, a na treće Kyliana Mbappea. Naš kapetan, koji je vodio Real do treće Lige prvaka zaredom, a Hrvatsku do srebra na Mundijalu Rusiji, ostao je bez postolja, završio je tek kao četvrti. Čudno? Za novinare toga magazina nije, ponudili su malo dulje objašnjenje.

‘Možda ćemo se složiti da Luka Modrić nije najbolji igrač na svijetu i nikada to neće biti. No, ono što nije za raspravu jest da je višegodišnje tinjajuće vrednovanje genija ovog veznog igrača u 2018. doseglo točku gorenja. Čini se da je posljednjih godina Modrić počeo dobivati poštovanje koje zaslužuje’, napisao je Andy Brassell.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...