Zbog velikog interesa za Išku kraljicu prijave za utrku kreću od petka u 10 sati

Zbog velike zaintersiranosti za Išku kraljicu, ove godine prijave za utrku biti će moguće već od petka u 10 sati ujutro. Broj sudionika za natjecateljsku utrku je 100 brojeva.

Kako se prijaviti?

Jednostavno:

1. Pošaljete mail sa potvrdom prijave na iskakraljica@gmail.com
2. Kotizacija za utrku iznosi 50 kn
3. Natjecatelji dobivaju na poklon originalni skijaški dres sa brojem
4. Od prvih 100 koji su se prijavili,objavit ćemo popis imena
5. Po dolasku na Iž na našem info pultu potpisujete disclaimer o nastupu,plaćate kotizaciju i podižete svoje brojeve do 17.30
6. Slijedite upute voditelja i naših ljupkih hostesa o početku
7. 18.00 Kaciga na glavi,skije na nogama i vi ste na IŠKOJ KRALJICI!!

Od 17.30 do 18 sati i početka utrke svi se mogu prijaviti za nastup u revijalnom dijelu.

Potrebno je na info pultu ostaviti svoje ime i prezime, preuzeti disclaimer o nastupu, opisati se u 2-3 riječi i slijedi luda snježna zabava revijalnog dijela.

Osvojite srca navijača jer tko zna, možda vas čeka i neka nagrada

Uz medalje koje osvajaju skijaši dobit će i poklon od Ižana koji su nosioci oznake Hrvatski otočni proizvod.

Poklon sadrži suvenir od konopa (košarica) i staklena amfora sa ekstra djevičanskim maslinovim uljem. OPG Maja Sučić na otoku Ižu proizvodi suvenire od konopa zavidne estetske vrijednosti. Vještinu pletenja predmeta od konopa baštinila je od svog none. Dobitnik oznake HOP-a  2018 godine. OPG Denis Barić bav se održavanjem ekstezivnih maslinika i proizvodi ulje isključivo mehaničkim postupkom tradicionalnog hladnog prešanja plodova maslina. Dobitnik oznake HOP-a 2018 godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...